Helsingin Sanomat on Kansallisoopperan uusi pääyhteistyöyritys

  • Teema
  • Ooppera
  • Hannu Korhonen

Helsingin Sanomat on Kansallisoopperan uusi pääyhteistyöyritys -
Varma jatkaa Oopperan pääyhteistyökumppanina


Helsingin Sanomat Oy ja Suomen Kansallisoopperan säätiö ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen. Helsingin Sanomat osallistuu uuden sopimuksen mukaisesti Kansallisoopperan kumppanuusohjelmaan pääyhteistyöyrityksenä.

Sopimus mahdollistaa monia yhteistyömuotoja. "Helsingin Sanomat näkee tärkeänä vahvan ja elinvoimaisen kansallisen Oopperan säilymisen ja kehittymisen. Tähän työhön tarvitaan julkisen rahoituksen ja lipputulojen ohella myös hyviä yhteistyökumppaneita", sanoo toimitusjohtaja Pekka Soini. "Uskon, että tällä yhteistyöllä voimme osaltamme olla vaikuttamassa siihen, että oopperalippujen hinnat säilyvät jatkossakin kansainvälisesti vertaillen kohtuullisina ja oopperan taiteellinen taso korkeana."

Varma jatkaa yhteistyötä

Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma jatkaa Kansallisoopperan pääyhteistyökumppanina. 1980-luvulla alkanut yhteistyö jatkuu uuden sopimuksen myötä vuoden 2011 loppuun.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Varma tukee mm. Kansallisoopperan lasten ja nuorten oopperakasvatustyötä sekä koulutustoimintaa, uutta suomalaista ooppera- ja balettitaidetta ja suomalaisia taiteilijoita. Yhteistyön avulla Varma haluaa mm. kasvattaa yhtiön arvostusta ja tunnettuutta johtavana työeläkesektorin toimijana Suomessa ja hyödyntää Oopperaa sidosryhmämarkkinoinnissaan.

Kansallisoopperan yhteistyökumppaneita ovat myös Senaatti-kiinteistöt ja Fazer Amica. Lähivuosina Kansallisoopperalle etsitään lisää yrityskumppaneita. Yhteistyöohjelman rakentamisessa ja yhteistyöyritysten hankkimisessa Kansallisoopperaa avustaa Kristian Järnefeltin Operandum Oy.


(Suomen Kansallisooppera, lehdistötiedote 13.02.2007)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!