Terveystalo Savonlinnan Oopperajuhlien yhteistyökumppaniksi

  • Teema
  • Ooppera
  • Hannu Korhonen

Suomen johtava terveyspalveluyritys Terveystalo Healthcare Oyj ja Suomen kansainvälisesti tunnetuin suomalainen kulttuuritapahtuma Savonlinnan Oopperajuhlat ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Kolmivuotisen sopimuksen aikana rakennetaan yhteisiä markkinointitoimenpiteitä sekä ympärivuotisesti että Oopperajuhlakaudella heinäkuussa.

”Uskomme Savonlinnan Oopperajuhlien vahvan brändin tukevan Terveystalon missiota, joka on Terveyspalveluja ihmisen parhaaksi. Yhteistyö Savonlinnan Oopperajuhlien kanssa antaa meille liiketoimintaamme tukevia yhteistyömahdollisuuksia, kun rakennamme toimintamalleja asiakasyritystemme henkilöstön henkiselle ja fyysiselle hyvinvoinnille”, sanoo Terveystalon toimitusjohtaja Martti Kiuru.

”Myös taloudellisesti haastavina aikoina on tärkeää, että yritykset panostavat organisaation jaksamiseen ja hyvinvointiin. Tähän haasteeseen tulemme tarttumaan yhdessä Terveystalon kanssa. Heidän päätöksensä tulla yhteistyökumppaniksemme korostaa pitkäjänteisyyttä ja edelläkävijyyttä terveydenhuollon alalla sekä aitoa halua löytää uusia ja innovatiivisia toimintamalleja asiakkaiden eduksi. Olemme Oopperajuhlilla äärettömän innostuneita yhteistyöstä sekä kevään aikana käynnistyvästä hankkeestamme työhyvinvoinnin saralla”, kertoo oopperanjohtaja Jan Hultin.


(Savonlinnan Oopperajuhlat, lehdistötiedote 03.02.2009)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!