OP-Pohjola-ryhmä Savonlinnan Oopperajuhlien pääyhteistyökumppaniksi

  • Teema
  • Ooppera
  • Hannu Korhonen

Suomen suurin finanssiryhmä OP-Pohjola-ryhmä ja Suomen kansainvälisesti tunnetuin suomalainen kulttuuritapahtuma Savonlinnan Oopperajuhlat ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka myötä OP-Pohjola-ryhmä nousee Savonlinnan Oopperajuhlien pääyhteistyökumppaniksi Nokian rinnalle.

OP-Pohjola-ryhmä on ollut Savonlinnan Oopperajuhlien yhteistyökumppanina vuodesta 1997. Nyt allekirjoitettu sopimus sisältää yhteisiä markkinointitoimenpiteitä sekä ympärivuotisesti että Oopperajuhlakaudella heinäkuussa.

”Pitkäaikainen yhteistyömme Savonlinnan Oopperajuhlien kanssa on ollut hedelmällistä. OP-Pohjola-ryhmän yrityskuvalle keskeisiä ominaisuuksia ovat luotettava kumppanuus, menestyjä, asiantuntija ja kansainvälisesti suuntautunut suomalainen. Nämä ominaisuudet kuvaavat vahvasti myös Savonlinnan Oopperajuhlien brändiä. Tämän ja aiemman yhteistyömme pohjalta katsoimme, että yhteistyökumppanuuden tiivistäminen on strategiamme mukaista”, kertoo OP-Pohjola-ryhmän markkinointijohtaja Stina Suominen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

”Yhteistyömme OP-Pohjolan kanssa on ollut erittäin antoisaa vuosien saatossa. Heidän päätöksensä siirtyä pääyhteistyökumppaniksemme kuvastaa OP-Pohjola-ryhmän pitkäjänteistä toimintamallia sekä ajan yli rakentunutta hyvää yhteistyösudetta”, kertoo oopperanjohtaja Jan Hultin.


(Savonlinnan Oopperajuhlat, lehdistötiedote 18.02.2009)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!