Tiina Olkkonen Savonlinnan Oopperajuhlien markkinointi- ja myyntijohtajaksi

  • Teema
  • Ooppera
  • Hannu Korhonen

Savonlinnan Oopperajuhlien Kannatusyhdistyksen hallitus on nimittänyt Tiina Olkkosen Oopperajuhlien markkinointi- ja myyntijohtajaksi 14.1.2008 alkaen. Tiina Olkkosen vastuualueina ovat yritysyhteistyön kehittäminen sekä markkinointi-, myynti-, ja viestintätoimintojen johtaminen.

Tiina Olkkonen on työskennellyt lähes 20 vuoden ajan eri kansainvälisten teknologiayhtiöiden, kuten VTI:n, Vaisalan ja Patrian viestinnän ja markkinoinnin johtotehtävissä.

”Savonlinnan Oopperajuhlat edustaa omalla alallaan suomalaista, kansainvälistä huippuosaamista, josta voimme olla todella ylpeitä. Savonlinnan Oopperajuhlien henkilökunta on tehnyt erittäin arvokasta ja hyvää työtä kehittäessään Oopperajuhlista huikeaa kokonaiselämystä edustavan kansainvälisen, suomalaisen perinteen. Otan nimitykseni Savonlinnan Oopperajuhlien markkinointi- ja myyntijohtajaksi vastaan kunniatehtävänä”, Tiina Olkkonen toteaa.

”Markkinointi- ja myyntijohtajan tehtävässä tavoitteenani on jatkaa määrätietoista työtä Savonlinnan Oopperajuhlien nostamiseksi maailman kolmen arvostetuimman festivaalin joukkoon.”

Tiina Olkkonen raportoi tehtävässään oopperanjohtaja Jan Hultinille ja hän on johtoryhmän jäsen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tiina Olkkoselle raportoivat Savonlinnan Oopperajuhlien markkinointipäällikkö Helena Kontiainen, viestintäpäällikkö Harri Pohjolainen, myyntipäällikkö Sari Anttonen ja klubi-isäntä Olli Tuunanen.


(Savonlinnan Oopperajuhlat, lehdistötiedote 19.12.2007)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!