MSC Finlandin 35-vuotissyntymäpäiväkakku

  • Teema
  • Historia
  • vaeltaja2006
  • 1

MSC Finlandin syntymäpäiväkakut ovat olleet poikkeuksellisia. Tom of Finlandin syntymäpäiväkakussa oli mm. kettinkiä. Se oli ainoa osa, jota ei voinut syödä. Tällä kertaa kaikki oli syötävää. Nahkaremmitkin olivat herkullisia, tosin aika makeita. MSC:n puheenjohtajan juhlapuheessa muisteltiin MSC:n syntyaikoja. Tomi oli toiminnan käynnistäjä. Virikkeitä tuli Göteborgista. Tomi ei ole sama kuin Tom of Finland. ToF tuli kerhon jäseneksi vasta 2-3 vuotta myöhemmin. Aluksi kerhon nimenä oli SLM Finland eli Scandinavian Leather Men Finland, mutta parin vuoden päästä nimi vaihdettiin MSC:ksi. Se viittasi moottoripyöriin ja urheiluun ja oli hyväksyttävämpää kuin nahkamieskulttuuri.

MSC Finland on toiminut yhtäjaksoisesti 35 vuotta. Kesän kansainvälistä tapahtumaa, Finlandizationia on vietetty jo ainakin 25 kertaa. HLBTI-liike on moni-ilmeinen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

Finlandization 25 bileissä ei sitten kuulemma ole tarjolla kakkua vaan jotakin ihan muuta. Huhujen mukaan tiedossa on kaikkien aikojen fettaribileet on the boat ja sellaista ohjelmaa, jota Finlandization bileissä ei ennen ole nähty.