10.07.2016 - Oopperapäivän tapahtumia

  • Teema
  • Ooppera
  • Hannu Korhonen

Olavinlinna

Kuva:
Design: Tom Röllich
©Savonlinnan Oopperajuhlat


Oopperapäivän avaus - tänään klo 10:00 - 10:45
Ravintola Waahdon terassi, Satamapuisto

Oopperapäivän avaa Hotelli Punkaharjun johtaja Saimi Hoyer. Mukana myös Punkaharjun luontomatkailu Oy:n toimitusjohtaja Janne Leinonen.
Taiteilijavieraana on basso Markus Nieminen.
Puistopianistinä säteilee Asta Onnila ja isäntänä hurmaa Aarno Cronvall.


Oopperajuhlajumalanpalvelus Olavinlinnassa - tänään klo 10:00 - 12:00
Savonlinna, Olavinlinna

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kirkastussunnuntain juhlajumalanpalvelus Olavinlinnassa kokoaa perinteisesti koko suuren linnanpihan täyteen sanan kuulijoita. Savonlinnan seurakunnan ja Savonlinnan oopperajuhlien yhteisessä juhlamessussa saarnaa kenttäpiispa Pekka Särkiö ja liturgina toimii Punkaharjun aluekappalainen Henrik Koponen. Savonlinnan orkesteria ja seurakuntien suurkuoroa johtaa kanttori Mika Siekkinen, solistinaan basso Petri Lindroos.

Avustavia pappeja ja kanttoreita on peräti kaksitoista ja tekstien lukijoina toimivat kirkkoneuvoston jäsenet Juho Tiainen ja Tuula Rasimus. Messussa on useita ehtoollisenjakopisteitä ja gluteenittoman leivän saa näyttämöalttarilta. Messussa on myös viittomakielinen tulkkaus B-katsomon edessä.

Juhlamessun vuoksi Kerimällä, Savonrannalla, Punkaharjulla ja Enonkoskella ei järjestetä messuja, mutta seurakunta on järjestänyt ilmaisia kyytejä Olavinlinnaan

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!