12.07.2016 - Oopperapäivän tapahtumia

  • Teema
  • Ooppera
  • Hannu Korhonen

Olavinlinna

Kuva:
Design: Tom Röllich
©Savonlinnan Oopperajuhlat


Oopperapäivän avaus - tänään klo 10:00 - 10:45
Ravintola Waahdon terassi, Satamapuisto

Tiistaina 12. heinäkuuta oopperapäivän Itä-Savon päätoimittaja Tiina Ojutkangas. Laulajavieraana on Etelä-Savon Musiikkiteatteri- ja Oopperayhdistyksen puheenjohtaja, baritoni Joonas Asikainen.
Puistopianistina toimii Asta Onnila.

Tilaisuutta isännöi Savonlinnan Oopperajuhlien PR-päällikkö Aarno Cronvall.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Punahilkka - Satuooppera koko perheelle
Klo 15:00 - 16:00 Savonlinnasali

Savonlinnan Oopperajuhlilla on jälleen mahdollisuus kokea uusi verraton lastenooppera, Punahilkka. Kyseessä ei ole aivan perinteinen versio Punahilkka-tarinasta vaan se nivoo yhteen kaksi satua, joista Iso Paha Susi tunnetaan. Kaikki tapahtuu Mummin mökillä jossa asustaa myös kissa ja Äitivuohi perheineen. Mökki tunnetusti sijaitsee värikkään slaavilaistyylisen metsän keskellä. Pääsääntöisesti siellä vallitsee ihana rauha, kaukana on kavala maailma. Mitä tapahtuukaan kun keskelle idylliä tunkeutuu paha, ilkeä ja hyvin nälkäinen Susi?

Teoksen tuottaa Oopperajuhlille Etelä-Savon Musiikkiteatteri- ja Oopperayhdistys, ESMO ry. Ohjauksesta vastaa kokenut Ville Saukkonen ja lavastuksesta ja puvuista Tyra Therman. Teoksen päärooleissa esiintyvät muun muassa vuoden 2015 Timo Mustakallio -laulukilpailun voittajat, Markus Suihkonen ja Sanna Matinniemi sekä finalisti Maiju Vaahtoluoto. Alle tunnin mittainen ooppera sopii myös perheen pienimmille.
Punahilkka on Ji?í Pauerin säveltämä lasten ooppera, jonka libreton on kirjoittanut Míla Mellanová ja tekstin on suomentanut Erkki Pullinen.

Esityksen kesto vajaa tunti. Ei väliaikaa.
Esityskieli suomi.
Ikäsuositus: alkaen 5 v.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!