Kansallisooppera käynnistää varainhankintatyön

  • Teema
  • Ooppera
  • Hannu Korhonen

Varainhankintapäälliköksi on nimitetty 18.1.2016 alkaen Heidi Lehmuskumpu. Samassa yhteydessä myös Kansallisoopperan ja -baletin viestintäorganisaatio muuttuu.

Suomen kansallisooppera ja -baletti on käynnistämässä varainhankintatyön, ja tätä tarkoitusta varten organisaatiossa aloittaa vuoden alussa uusi varainhankintatiimi. Tiimin tarkoituksena on Kansallisoopperan ja -baletin varainhankinnan ja kumppanuusyhteistyön sekä lahjoittajasuhteiden suunnittelu ja toteutus. Tiimi osallistuu myös yritysyhteistyön kehittämiseen viestintäosaston kanssa.

Tiimin varainhankintapäälliköksi on nimitetty Heidi Lehmuskumpu , joka on koulutukseltaan kauppatietieteiden ja taidejohtamisen maisteri ja lisäksi hän on valmistunut varainhankinnan maisteriksi New York Universitystä. Heidi Lehmuskumpu on erikoistunut taiteen ja tieteen varainhankintaan. Hän on työskennellyt vuodesta 2013 lähtien Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan varainhankinnan
yhteyspäällikkönä. Heidi Lehmuskumpu aloittaa tehtävässään 18.1.2016. Tiimin toinen jäsen on Kansallisoopperan ja -baletin nykyinen viestintäpäällikkö FM Heidi Almi , joka aloittaa sidosryhmäpäällikön tehtävässä 1.1.2016. Tiimi työskentelee tiiviissä yhteistyössä pääjohtaja Päivi Kärkkäisen kanssa.

Samassa yhteydessä myös Kansallisoopperan viestintäorganisaatio muuttuu. Tehtävät jaetaan uusille sisältö- ja asiakkuustiimeille. Myös yleisötyön tiimi kuuluu edelleen viestintäorganisaatioon.

Sisältötiimi vastaa mm. media- ja asiakasviestinnästä, julkaisuista, verkkopalvelusta ja digitaalisista sisällöistä. Tiimin vetäjäksi on nimitetty FM Johanna Järventaus , joka aloittaa viestintäpäällikkönä 1.1.2016. Asiakkuustiimin vastuulla ovat mm. markkinointi, myynti, asiakaspalvelu ja yritysyhteistyö. Tiimin esimiehenä toimii myynti- ja markkinointipäällikkö Joonas Holtari. Yleisötyön tiimin päällikkönä jatkaa Lauri Pokkinen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Mediasuhteita hoitavat Johanna Järventauksen lisäksi jatkossakin tutut Heli Rislakki , Jussi Iltanen ja Juhani Koivisto . Yleisötyön yhteyshenkilö on Milka Jafri.


(Suomen Kansallisooppera, lehdistötiedote 03.12.2015)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!