Alle 25-vuotiaat, työttömät, opiskelijat, varusmiehet ja siviilipalvelusmiehet 10 eurolla Oopperaan

  • Teema
  • Ooppera
  • Hannu Korhonen

Suomen Kansallisooppera ottaa käyttöön uusia alennuksia tammikuusta 2013 alkaen. Tähän asti opiskelijat, varusmiehet ja siviilipalvelusmiehet ovat voineet ostaa 10 euron hintaisen lipun saman päivän ooppera- tai balettiesitykseen, mikäli esityksessä on tilaa. Tammikuusta alkaen sama etu koskee myös kaikkia alle 25-vuotiaita sekä työttömiä.

Etu koskee katsomon hintaryhmiä C?E, joiden normaalihinnat vaihtelevat paikasta ja esityksestä riippuen 90?35 euron välillä. Alennusliput ovat myynnissä Oopperan lipunmyynnissä ja Lippupisteen toimipisteissä. Etu on henkilökohtainen. Lippuja ei voi varata, ja etu ei koske ensi-iltoja, vierailuesityksiä tai jo kerran loppuunmyytyihin esityksiin tulleita peruutuspaikkoja. Alennukseen oikeuttava todistus tulee olla mukana sekä lippua ostettaessa että esitykseen tultaessa.

Aiempaan tapaan opiskelijat ja koululaiset voivat ostaa tai varata lipun ennakkoon 50 % alennuksella kevätkaudella 2013. Etu koskee katsomon hintaryhmiä A?E. Eläkeläisille myönnetään 5 euron alennus normaalihintaisista lipuista hintaryhmissä A?C. Alennukset myönnetään teoskohtaisista normaalihinnoista, eivätkä ne koske ensi-iltoja ja vierailuesityksiä. Alennukseen oikeuttava todistus on oltava mukana esitykseen tultaessa.


(Suomen Kansallisooppera, lehdistötiedote 18.12.2012)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!