Suomen kansallisoopperan ja -baletin uusi hallitus aloittaa toimikautensa

  • Teema
  • Ooppera
  • Hannu Korhonen

Suomen kansallisooppera ja -baletti sr:lle on nimetty uusi hallitus huhtikuussa alkavalle kolmivuotiselle toimikaudelle. Jäsenistä opetus- ja kulttuuriministeriö nimeää puheenjohtajan ja neljä jäsentä, Helsingin kaupunki kaksi jäsentä, ja Espoon ja Vantaan kaupungit molemmat yhden jäsenen.

Hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi opetus- ja kulttuuriministeriö on nimennyt toimitusjohtaja Leena Niemistön ja jäseniksi johtaja Leif Jakobssonin, talousjohtaja Pekka Pajamon, henkilöstöjohtaja Kerttu Tuomaksen sekä kansanedustaja Jutta Urpilaisen.

Helsingin kaupungin nimeämät jäsenet ovat DI Matti Hirvikallio ja johtaja Mari Puoskari, Espoon kaupungin nimeämä jäsen on toimitusjohtaja Jaana Jalonen ja Vantaan kaupungin nimeämä jäsen on Senior Advisor Tapani Mäkinen.

Hallituksen uusia jäseniä ovat puheenjohtajan lisäksi Leif Jakobsson, Kerttu Tuomas sekä Matti Hirvikallio.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Hallituksen työhön osallistuvat lisäksi esittelijänä Suomen kansallisoopperan ja -baletin pääjohtaja Päivi Kärkkäinen sekä henkilökunnan nimeäminä jäseninä näytäntötyöntekijä Kalle Rannikko , orkesterimuusikko Timo Pulakka ja balettitanssija Jouka Valkama. Hallituksen sihteerinä toimii Suomen kansallisoopperan ja -baletin päälakimies Anita Prusila.


(Suomen Kansallisooppera, lehdistötiedote 01.04.2016)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!