Varman ja Suomen kansallisoopperan ja -baletin yhteistyö jatkuu

  • Teema
  • Ooppera
  • Hannu Korhonen

Työeläkeyhtiö Varma jatkaa Suomen kansallisoopperan ja -baletin
pääyhteistyökumppanina. Vuonna 1984 alkanut yhteistyö jatkuu uuden sopimuksen myötä vuoden 2018 loppuun. Sopimukseen kuuluu mahdollisuus vuoden lisäajasta.

Kansallisoopperan ja -baletin sekä Varman yhteistyöllä tuetaan suomalaista kulttuuria ja tuodaan mahdollisuus yhä useammalle tutustua oopperan ja baletin maailmaan. Keskeinen yhteistyömuoto on asiakastilaisuuksien järjestäminen: muun muassa Varman merkittävin asiakastilaisuus järjestetään Oopperassa.

?Kansallisoopperan ja -baletin vierailuesitykset ympäri Suomen, koululaisoopperat ja suoratoistot tuovat mahdollisuuksia taide-elämyksiin kaikille suomalaisille. On myös hyvä muistaa, että Kansallisooppera on monipuolinen työnantaja. Yhteistyön avulla voimme saada kiinnostavia avauksia myös työelämän kehittämiseen yhdessä luovan työn tekijöiden kanssa?, Varman varatoimitusjohtaja Ville-Veikko Laukkanen kuvailee.

Suomen kansallisoopperan ja -baletin toimintaa tukevat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupungit. Yritysyhteistyö mahdollistaa toiminnan laajentamisen eri-ikäisille ja laajemmin Suomeen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

?Hyvinvoinnin lisääminen on yksi keskeinen tavoitteemme. Päänäyttämöteokset ovat toimintamme ydin. Tarjoamme ohjelmaa kaikenikäisille aina vauvojen taidetuokioista senioreiden Teetansseihin. On hienoa, että pitkäaikainen yhteistyömme Varman kanssa hyvinvoinnin edistämiseksi jatkuu, toteaa Suomen kansallisoopperan ja -baletin pääjohtaja Päivi Kärkkäinen.


(Suomen Kansallisooppera, lehdistötiedote 12.10.2016)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!