Avoimien ovien päivänä Kansallisoopperassa on kaikille koettavaa

  • Teema
  • Ooppera
  • Hannu Korhonen

Suomen Kansallisoopperassa vietetään Avoimien ovien päivää lauantaina 10. maaliskuuta kello 10-14. Maksuttomassa tapahtumassa on runsaasti nähtävää, kuultavaa ja koettavaa sekä lapsille että aikuisille.

Päivän mittaan voi nauttia tanssiesityksistä, kuunnella laulumusiikkia, seurata maskeerausnäytöstä, tutustua oopperataloon opastetulla kiertokäynnillä, pukeutua oikeisiin esiintymisasuihin ja kokeilla näyttämötekniikan työpajassa, miten esitys syntyy näyttämö-, ääni- ja valaistustekniikan ammattilaisten kanssa.

Lapsille ja nuorille on tarjolla runsaasti tekemistä. Lasten teatterituokiossa eläydytään Coppélia-baletin maailmaan ja saman baletin teemojen tahdissa pääsee musisoimaan lasten musiikkituokiossa. Pienille tanssijanaluille tarjolla on balettitemppurata ja mahdollisuus osallistua Kansallisbaletin tanssijan johtamaan lasten tanssituokioon. Yli 10-vuotiaat kokeilla baletin perusliikkeitä balettitunnilla.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Maksuttomia pääsylippuja kiertokäynneille ja työpajoihin jaetaan Mannerheimintien puoleisessa eteishallissa kello 10 alkaen.


(Suomen Kansallisooppera, lehdistötiedote 5.3. 2012)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!