Kohtaamisia

  • Pride
  • 18:00 – 21:30
  • Joogakoulu Shanti, Helsinki

Tervetuloa tutustumaan Pride-heimoon!

Tapahtumassa tehdään erilaisia kohtaamisen ja tutustumisen mahdollistavia harjoituksia rennossa ja turvallisessa ilmapiirissä. Työskentelemme läsnäolon, aidon kohtaamisen, leikin, liikkeen ja tietoisen kosketuksen parissa. Olet tervetullut yksin, oman parin tai kavereiden kanssa. Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta tantrasta.

Ilta on sukupuolittamaton ja syrjinnästä vapaata aluetta. Sukupuolten ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuus on rikkautta. Luomme yhdessä turvallisempaa tilaa kaikille. Tervetuloa oletuksista vapaaseen iltaan.

Tapahtumassa ei ole pakko tehdä mitään, kaikki harjoitukset perustuvat vapaaehtoisuuteen. Voit osallistua juuri sinulle sopivalla tavalla. Työpajassa kunnioitamme niin omia kuin toistemme rajoja. Tapahtumassa ei ole alastomuutta. Osallistujat sitoutuvat luottamuksellisuuteen. Tilaisuus on K-18 ja päihteetön.

Työpajan ohjaa Ihmisten yhdistäjien Kristiina Puukko. Hän on yhteisöpedagogi ja Tantric Life Coach. Kristiina opiskelee tällä hetkellä seksuaalineuvojaksi Sexpolla ja työpaja on osa hänen jatko-opintoihinsa liittyvää harjoittelua. Kristiina on luonut monenlaisia yhteistöllisiä tapahtumia ja kohtaamisen areenoita yli viidentoista vuoden ajan. Vuonna 2018 hän voitti palkinnon sateenkaarikulttuurin edistämisestä (QX Awards).

Työpaja ohjataan tarvittaessa sekä suomeksi että englanniksi, riippuen osallistujista.
Hinta 39 e/hlö (sis. alv. 24 %).

Paikat menevät vauhdilla, ole nopea. Liput:
https://holvi.com/shop/kristiinapuukko/
Tapahtumiin on sitova ilmoittautuminen. Ilmoittaudut lunastamalla lipun verkkokaupasta.

Tapahtumaan on varattu ilmainen paikka osallistujalle, jonka taloustilanne estäisi muuten osallistumisen. Ota yhteyttä: ihmisten.yhdistajat@gmail.com
Mikäli olet yllättäen estynyt osallistumaan tapahtumaan, voit antaa tai myydä lippusi eteenpäin. Ilmoita muutoksista välittömästi sähköpostitse osoitteeseen: ihmisten.yhdistajat@gmail.com
Mikäli tapahtuma peruuntuu järjestäjän toimesta, palautamme maksetut liput.

Kysymyksiä?
Ota yhteyttä: ihmisten.yhdistajat@gmail.com
Kristiina Puukko 040 569 4711
(soitot mieluiten arkisin 10-16 välillä)
https://www.facebook.com/ihmistenyhdistajat/
https://www.kristiinapuukko.fi/tantric-life-coach.html

Tapahtuma Facebookissa:
https://fb.me/e/2mWMFtyp0

Viralliset sivut
Sijainti
Joogakoulu Shanti, Ruberginkatu 43, Helsinki

Huom! Ranneliike.net ei vastaa tapahtumatietojen mahdollisista virheistä. Tarkista tapahtuman ajantasaiset tiedot aina tapahtuman/järjestäjän omilta sivuilta.