ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Viihde, musiikki & kulttuuri > HS NYT kysyy Antti Tuiskulta asioita, joista hän ei halua puhua

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
JuhaniV Vastaa1 / 11 
16.04.2013, 09:30 Hesarin NYT-liitteen toimittaj Antti Pikkanen teki Antti Tuiskusta haastattelun hänen Lauttasaaren kodissaan. Tuisku aikoo tehdä tänä keväänä uuden paluun.

- ...hän on kymmenientuhansien tyttöjen ja poikien märkä päiväuni. Mies, joka nousi vuonna 2004 popidoliksi Suomen ensimmäisestä Idols-laulukilpailusta.

NYTin juttu käsittelee laajalti Antti Tuiskun taiteilijauran eri vaiheita, nousuineen ja laskuineen. Persoonallaan Tuisku hankki aikanaan valtavan fanijoukon ja monien mielissä myös inhokin maineen. Hänestä kerrottiin hyvinkin häijyjä vitsejä. NYTin haastattelusta syntyy kuva, että Tuisku, joka juuri äskettäin täytti 29 vuotta, on edelleen etsimässä itseään ja paikkaansa elämässä. Niin myös pitkän tauon jälkeen erityisesti viihdemaailmassa. Hänen kertomassaan vilahtelevat joogaopinnot, uskonto, haave teologisista opinnoista jne. Minä tulkitsen vähäisten, hänestä julkisuudessa olleiden seikkojen perusteella sellaisen vaaran, että joku uskonnollinen liike kaappaa hänet itselleen somaksi "poster boyksi". Hänessä on sellaiseksi juuri nyt ainesta. Tätäkin vakavempia aiheita tuollaisesta nousee mieleeni, mutta jääköön nyt julki kertomatta.

Toimittaja koettaa Tuiskusta homoroolimallia, kuitenkaan siinä tälläkään kerralla onnistumatta.

- Tuiskun seksuaalisuudesta satelee huhuja ovista ja ikkunoista. Mutta ne ovat vain huhuja.

- Oli miten oli, tuntuu, että Tuiskulla saattaisi olla aiheesta jotain sanottavaa. Toukokuussa ilmestyvän levyn ensimmäinen sinkku Rakkaus on. on tulkittu kannanotoksi homofobiaa vastaan. Monet levittävät sitä Facebookissa samassa yhteydessä kuin linkkiä allekirjoittaa kansalaisaloite tasa-arvoisen avioliittolain puolesta. Kappale alkaa näin:

- Järjestys on maailmassa rikkomaton / kaikelle on lokero, pienen pieni komero / hiljainen ja näkymätön laki se on / kuka sua saa tulla lähelle ja koskettaa.

- Komero! Ja lokero! Eikö Tuisku todellakaan laula homofobiaa vastaan?

- Ja mitä siihen seksuaalisuuteen tulee, hän ei selvästikään halua asettua homoroolimalliksi – vaikka juuri Tuisku olisi siinä todella hyvä. Suomi kaipaisi sellaista. Nuorta, komeaa ja fiksua homoroolimallia. Sellaista, joka omalta osaltaan helpottaisi nuorten homojen oloja.

HS NYTin tekemä haastattelu on kiintoisa:
nyt.fi
Ylös
Rox2010 Vastaa2 / 11 
10.07.2013, 00:31 mielenkiintoiset lyriikat, lokero ja komero... Eihän se Jari Sillanpäänkään suosio siitä romahtanut kun oli vihdoin avoin asian kanssa. Ja molempien pääasiallisia ihailijoita on nimenomaan naiset.
Ylös
Miritza Vastaa3 / 11 
10.07.2013, 17:10 Meidän poikamme homotutka kuulemma kertoo, että Antti on 100% homo :-D
Tietysti jokaisella on oikeus vaieta niistä asioista, joista haluaa vaieta. Mutta Antti olisi upea roolimalli kyllä, jos hän haluaisi olla.
Ylös
kesäpoika Vastaa4 / 11 
10.07.2013, 22:40 Tuisku sanoi jossain haastattelussa, että on ollut vaikeaa kasvaa julkisuudessa, kun monet ihmiset kuvittelevat tietävänsä niin hyvin sellaisetkin asiat, joita ei itsekään vielä itsestään tiedä. Tää ei ollut suora lainaus, vaan oma muotoiluni siitä, miten asian luin. Tai oikeestaan luin niin, että on se homo, jossei sitä itse vielä tiedäkään (tai tiennyt silloin), mutta antaa sen nyt kelata sitä rauhassa. Jatkuva kysely voi työntää epävarman ihmisen syvemmälle kaappiin.

Suomen lehdistö on tosi ystävällinen seksuaalivähemmistöille siinä mielessä, että jos sitten kyselevätkin ikäviä, niin ketään ei ole outattu väkisin kohujutuilla. Musta se on hyvä asia. Väkisin liian vaikeiden asioiden kanssa julkisuuteen revitty ihminen ei voi olla hyvä nuorison roolimalli. Sitä on vasta sitten, kun on sellainen itsevarmuus, jolla voi ensin ihan itse ja omia aikojaan tulla ulos ja sitten kannustaa muitakin elämään rohkeina.

Eikä se meille oikeesti millään tavalla kuulu.
Ylös
vilhelmi Vastaa5 / 11 
12.07.2013, 21:46
Viestiä on muokattu
Ymmärrän hyvin, että julkisuuden henkilöt kiinnostavat, mutta kyllä heilläkin on oikeus yksityisyyteen. Oli Tuisku homo tai hetero tai jotain muuta, niin ei se ole asia, joka pitää julkaista missään.
Ylös
smo Vastaa6 / 11 
31.10.2013, 21:20 Radioasema Voicella haastateltu Antti Tuisku ihmettelee sitä, miksi miehen seksuaalinen suuntautuminen kiinnostaa ihmisiä niin kovasti. Tuiskun suuntautuminen on herättänyt sosiaalisessa mediassa ja kahvipöydissä keskustelua siitä lähtien, kun hän nousi Idols-menestyksensä myötä julkisuuteen.

Voicen juontaja kysyi kanavan lähetyksessä vierailleelta Antti Tuiskulta, että mitä tämä haluaisi vastata kaikille niille, jotka epäilevät miehen olevan homoseksuaali.

- Se on ihan sama mitä mä vastaan. Näiden 10 vuoden aikana ihmisille on muodostunut hyvin vahvat mielikuvat ja mielipiteet musta ja uskon, että mun sanomiset eivät vie ihmisten mielikuvia suuntaan tai toiseen, Tuisku kertoo Voicen haastattelussa ja sanoo olevan hauskaa, että aihe herättää puhetta.

Voice: Antti Tuisku: Minusta on hauskaa, että seksuaalinen suuntautumiseni herättää puhetta www.voice.fi
Ylös
JuhaniV Vastaa7 / 11 
31.10.2013, 22:15 Amerikkalainen näyttelijä Neil Patrick Harris on hieman samoilla linjoilla Antti Tuiskun kanssa. Harris on sitä mieltä, että jokaisella pitää olla oikeus tulla kaapista ulos omalla ajallaan ja tavallaan, jos sellaiseen aihetta. Jokainen tekee sen omalla tyylillään ja se pitää hyväksyä. Hän kertoo analogian tilanteesta jossa joku aikoo hypätä uima-altaaseen, mutta ei ole varma siitä kuinka uida. "Todennäköisesti ei ole kovinkaan hyödyllistä tuupata hänet altaaseen ... Se ei todennäköisesti ole paras menettelytapa."

Tämä ei ollut kannanotto Antti Tuiskun seksuaaliseen identiteettiin suuntaan eikä toiseen.

www.pinknews.co.uk
Ylös
Pete Vastaa8 / 11 
31.10.2013, 23:22 Antti Tuiskuhan on niin homo kuin vaan olla ja osaa...
Ei siinä tarvitse mitään sen erityismpää filtteriä.
Ylös
Is Vastaa9 / 11 
02.11.2013, 00:45
Viestiä on muokattu
Muuten vain haastatteluissa on maininnut useampaan otteeseen tyttöystävistä pariin otteeseen.

Kuten tässä melkoisen tuoreessa: www.iltasanomat.fi

Toivottavasti on hetero, tosin eipä sillä ole väliä niin kauan kuin suurin osa olettaa hänet automaattisesti täydeksi homoksi naisellisuutensa ansiosta. Olisipa tullut kaapista ulos heterona.
Ylös
Pete Vastaa10 / 11 
02.11.2013, 00:54 Joopa joo.

Antti tuiskulla on tyttöystävä. Ok. On ystävä, joka on tyttö.

Antti Tuisku on hetero, valaat ovat kaloja ja pingviinit lentävät talveksi lämpimään.
Ylös
kesäpoika Vastaa11 / 11 
02.11.2013, 06:29 Iltasanomien haastattelussa Tuisku mainitsee, että hänellä on ollut tyttöystävä joskus ennen Idolsia Rovaniemellä. Aika monella teinillä on ollut tyttöystävä, sellaisellakin joka myöhemmin mieltää itsensä bi- tai homoseksuaaliksi. Sitten se näkyy harmittelevan, ettei oo alkanut puuhata perhettä vaikka ikää on 30v. Perheiden puuhaaminen onnistuu ei-heteroltakin, mutta ei niitä tietysti tyhjästä ilmesty kenellekään. Minusta tuo haastattelu ei vastaa suuntautumiskysymykseen juuta eikä jaata. Mutta ei sen tarvikaan. Itselläni on käsitys asiasta joka pohjautuu johonkin, ja jollei siitä koskaan tule julkinen totuus, sitten ei tule, eikä oo tarpeen tulla.
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy