Uudet Aivomonologit

Näytetään bloggaukset heinäkuulta 2011.

Ei otsikkoa

Ei otsikkoa, ei tilaa. Varsinkaan ei kuvaa.
Kuulin eilen että olen komein mies baarissa, mutta "tuomari" oli valitettavasti hiukan epäkurantisti maistissa. Taisi loukkaantua kun en ole kovinkaan hyvä kuuntelemaan lepertelyjä.
Ja toisaalla minun piti näyttää vatsakarvani (vastapalvelukseksi). Ensi kerralla voin ajaa ne pois ja jaella niitä pikku pussissa, niin ei tarvitse rullailla vaatteita sinne tänne. Maalla olo ja maanmuokkaaminen (lapiolla) on tehnyt ehkä sittenkin kropalle hyvää...

Olen siis tehnyt sen mitä voisin katua aika lailla. Ollut homokapakassa vesilinjalla. Join kuusi pulloa lähdevettä. Olo on sen mukainen... Päänsärkyä ja huonoa unta. Miten paljon se humala tuosta peittääkään alleen.

Mietinkin tuossa koko illan, että olenko aikas ufotyyppi. Mulla on hyvin vähän kavereita joiden kanssa voisi käydä iltaa istumassa. Tai siis... alle kolme. Sitten sitä useimmiten yksikseen joutuu kaikenlaisiin tilanteisiin. Ja kulttuurintutkijana sitä sitten ihmettelee ja analysoi niitä tilanteita. Pitäisköhän vähän relata?

Kolme viikkoa maalla tekee ihmeitä. Työt alkavat ja kesä tuntuu loppuvan, mutta eipä se lopukkaan. Tästä on hyvä jatkaa.

Lopuksi hiukan työskentelymusiikkia.

http://youtu.be/SnqRWeBgRqo