Uudet Aivomonologit

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2011.

Tänne ja takaisin

Parin vuoden tauon jälkeen tulee avata uusi blogi. Siis, mulla oli blogi joskus avaruusvuosia sitten. Sitten se katosi, ihan omasta päätöksestä, jälkiä jättämättä vuonna 2006. Tässä minä viiden vuoden takaa:

Miksi puusepäntöitä ei saa tehdä makuuhuoneessa.
Kirjoitettu: 27.08.2006, 13:19:32
Hmm. Vedin sitten lärvit, ihan sen tunnemuistin kunniaksi.
Lärvit tarkoittaa minun tapauksessani kolmea keskiolutta. Itse asiassa uni toteutui siten, että kävin ostoksilla ja päädyin ostamaan itselleni farkut. Kesken ostoksien aloin kuitenkin himoitsemaan puulavoja, joita näin marketin käytävillä. Niin paljon puutavaraa, niin vähän aikaa. Ja päädyin suunnittelemaan erilaisia huonekaluja joita voisin valmistaa ja myydä kierrättämällä.

Puusepäntöitä ei saisi tehdä kodissamme. Rikon sääntöä toistuvasti, roskiksesta pelastamani tuoli alkaa olla nyt lakkausta vaille. Tietokoneet eivät kyllä tykkää kun niiden päälle sataa puupölyä. Mutta kuten surut ja ilot, myös puupöly kuuluu elämään. Aluksi tosin annoin periksi säntilliselle kaupunkiasumiselle, mutta nyt minä ketku olen palannut vanhoille tavoilleni. Harmi vain että neliömäärät eivät aina riitä...
Nyt pitäisi alkaa lukemaan tenttikirjoja, joita olen varannut hyllylle. Ja katsomaan Hovimäki-sarjaa johon olen jäänyt koukkuun aivan totaalisesti.

Niinpä niin. Jatkoa siis seuraa.. Pysykää kanavalla.