• boy84

Masokismia vai rakkautta

Jos tätä blogia on lukenut niin on saattanut saada käsityksen että kaikki on ohi ja en oo pystyny ees puhumaan. Veikkaan että monen mielestä meidän suhde on jotain masokistista mun osalta. Mut sitä on vaikeeta selittää kun tuntee. Poitsu siis sanoo et tykkää musta tosi paljon mut pelkää liikaa leimautumista homoks. Sit sen mielestä sen pitäs nyt alottaa heterosuhde ku sen mielestä sil ois saumat ja se jo sano et se päätti sen. Tavallaan todella kiduttavaa, mut en vaa pysty kuvittelemaankaan et oisin kenenkään muun kanssa. Tuntuis kiduttavalta nähdä se käsi kädes jonku muijan kans ku tietää et se vois olla mun jos se vaa uskaltais.

Oon vaan aseeton ku en pysty millään auttaa sitä sen ajatuksissa ja sit samalla ku pelkään menettämistä ja sit suren jo samal ni tää on jotain todella sekavaa.

Nyt oikeestaan keskusteltiin pitkästä aikaa järkevästi ilman et pelkästään tunteet oli pinnassa ja kyl se sama jätkä siel vielki on. Ainoo vaa et se miettii koko ajan sitä et pitäskö sen olla normaali ja pitäskö sen miellyttää sen vanhempia ja kavereita. Ei mul oikein oo mitään keinoja vakuuttaa sitä.

Oisko kellään mitään hyvää keskustelua tai kirjotusta aiheesta minkä vois antaa sille. En tiiä. Nyt sentään olo vähän helpottaa ja onneks on pikku tauko duuneista.

No oon viel niin masokisti et annan tunteitten pitää mut tuos kyljes ja toivon. Onko se väärin ajatella et ehkä vielä vaikka se sattuu?

5 kommenttia

Juksteri

28.8.2008 22:54

Tilanteesi on kuin brittiläisen E. M. Forsterin lähes 100 vuotta sitten kirjoittamasta romaanista Maurice, joka tosin julkaistiin kirjailijan omasta toivomuksesta postuumisti vasta vuonna 1971. Tarinasta on myös sovitettu elokuva -80-luvun lopulla. Leffasta nousi pieni kohu, koska siinä kahden miehen välistä seksiä ei siinä ainoastaan viitteellisesti. Suosittelen kirjaa tai leffaa sinulle, ei välttämättä ystävällesi.

Torontosta

29.8.2008 03:48

Haluat neuvoja, et Juksterin tietoa kirjallisuudesta. Ajatuksia, neuvoja ,mielipiteita asiastani NYT!!! SITA HALUAT, SITA KYSYIT.

Juksteri

29.8.2008 09:05

Boy84 kirjoitti: "Oisko kellään mitään hyvää keskustelua tai kirjotusta aiheesta minkä vois antaa sille." Sorry, jos otin kysymyksen kirjaimellisesti.

boy84

29.8.2008 21:17

Kiitos vinkistä, pistin leffan ja kirjan tilaukseen. Hauskahan se on lukea, ei vaan löytyny suomeks mut kivahan se on enkukskin lueskella.

Kiitos kannustavista kommenteista, kaikkien mielestä asiat ei siis oo mustavalkosia.

Olli Stålström

26.12.2008 09:44

Haluaisin vakavasti kehottaa ainakin tutustumaan asian molempiin puoliin. Annapa kaverisi lukea omaa blogiani Ollin Oppivuodet, aivan ensimmäisiä bloggauksani. On olemassa vakava vaara, ettei heteroksi kääntyminen onnistu. Silloin voi tulla vaarallisia ongelmia. En toivo, että kukaan ainakaan tietämättään ja hyväuskoisuuttaan menee tuhoamaan elämäänsä.

Ainakin olen varoittanut.