• Jusa

Sana-lehti..

Jätin yli kuukausi sitten Sana-lehden rukouspalstalle esirukouspyynnön niiden kristittyjen ihmisten puolesta, jotka eivät pysty hyväksymään erilailla seksuaalisesti suuntautuneita ihmisiä, niin että Jumala voisi avata heidän silmänsä näkemään ja hyväksymään... erilaisuutta. (Tämä rukouspyyntö oli tarkoitettu myös keskustelufoorumeille tuleville "saarnaajille", jotka hyökkäävät hlbtiq-ihmisiä vastaan).

Kuten olen aikaisemmin kirjoittanut, minulle itselleni tulee Sana-lehti, ja olen ollut lehden hiljaisena esirukoilijana ainakin 10 vuotta. Lehti on ilmestynyt 4 kertaa rukouspyyntöni jälkeen. Ja innokkaana olen seurannut, onko se hyväksytty, kun lehti on tippunut oven postiluukusta. No ei vielä... :( ...soitin toimitukseen... on kuulema pitkä jono rukouspyyntöjä.

Luonnollisesti en suoraan heille puhunut/kirjoittanut seksuaalisuudesta, mutta rivien välistä voi sen lukea. Olen surullinen, että lehti kyllä hyväksyy vanhempien rukouksia, jotka pyytävät nuorten tai aikuisten lastensa "parantumista" homoudesta/lesboudesta ihan noilla sanoilla.

En kuitenkaan vielä anna periksi, vaan lähetin uuden esirukouspyynnön, joka on luettavissa alempana. Ja näin seuraan Sana-lehden kantaa erilaisia ihmisiä kohtaan. Miten toimitus hyväksyy asian (rukouspyyntöni)?
Tämä tuleekin olemaan sitten vakiorukouspyyntöni, jonka lähetän uudestaan Sana-lehteen, josko se aikanaan hyväksyttäisiin.

Esirukouspyyntöni:

"Pyydän rukoilemaan eräiden henkilöiden puolesta, jotka eivät pysty hyväksymään erilaisuutta uskonsisarissa ja -veljissä. Herramme Jeesus, avaa heidän sydämensä rakkaudella näkemään nämä henkilöt tasavertaisina Jumalan edessä. - Jumalan avulla erilaisuuteen eheytynyt"