• Jusa

Pikkujoulut..

Tänään on työpaikan pikkujoulut. Olen menossa sinne.. lauletaan ja kenties tanssitaan. Ruokakin on tilattu. Mukavaa yhdessäoloa n. 15 ihmisen kanssa. Osa porukasta on selvin päin (kuten minä; menen autolla). Vapaalla ihmiset ovat ihan erilaisia: ei tarvitse vetää sitä samanlaista roolia.. kenties alkoholillakin on osuutta asiaan.. mutta enpä usko, että kovinkaan moni menee liiallisuuksiin.

Olen miettinyt pikkujoulujen merkitystä. Mistähän se on saanut alkunsa?; Tuskin mikään kristillinen perinne.. onko muissakin maissa pikkujouluja (little Christmas)?: No kenties talven pimeyteen iloa ja eloa. Otan ihan rennosti, koska paikkakin on muu kuin ravintola, onneksi. Saa rauhassa pohtia asioita ja elämän menoa. Viimeksi oli mukavaa, koska oli ihan jouluinenkin tunnelma, jota kukaan ei pilannut. Laulettiin myös joululauluja.

Ruoka on tilattu pitopalvelusta.. perinteistä jouluruokaa.. niin nauttimaan sitten illalla.

1 kommentti

Torontosta

12.12.2009 13:57

EI taalla ei kutsuta Lttle Christmas vain office tai Christmas party joita tyolaiset itse jarjestaa tyon jalkeen tai saavat iltapaivan vapaata menna ulos vaikka syomaan ja juomaan.