• Tom Dooley

Vana Tallinn

Vielä yksi päivä lomaan. Katkos tulee hyvään saumaan - olkoonkin, että töissä monet jutut jää kesken ja tiedän niiden odottavan heti ensimmäisenä työpäivänä.

Tein vuotuisen käyntini Alkossa. Olen muutaman vuoden ajan juuri näihin aikoihin käynyt siellä ja olenpa tainnut aina ostaa pullon otsikossa mainittua juomaa. Ystäväni syntymäpäivä on ylihuomenna ja minulla on ollut tapana ostaa hänelle ajakohtaista luettavaa, suklaata ja Vana Tallinnaa. Noilla eväillä pääsee pitkälle ;)

Mitä viinaan muutoin tulee, tämä ystäväni on ainut, jolle saatan ostaa alkoholia ja tuoda sitä myös matkoiltani. Tunnen hänet pitkältä ajalta ja tiedän, että en teollani "ruoki" hänen alkoholinkulutustaan. Tupakkaa en enää tuo: keuhoahtauma tekee tuhoaan hänessä, joten vuosikymmenien tupakointi on historiaa.

Päivän kohokohta: Työni puolesta tutustuin tänään taidemaalariin, joka on yli 30 vuotta maalannut naivistisia maalauksia. Hän lupasi kutsua minut katsomaan teoksiaan ja kertomaan niihin liittyviä tarinoita. Tuskin maltan odottaa! Mielenkiintoinen maailma odottaa...

Mielenkiintoiset kuviot odottavat vajaan puolen tunnin päästä! Jalkapalloa - Suomi vs Serbia. En näe sitä, mutta olen oppinut nauttimaan radioselostuksesta. Mitenkähän selitän sen KJ:lle, että nyt pitäisi puhua lyhyesti ja jatkaa niitä sitten huomenissa pitemmän kaavan mukaan kynttilän valossa ja pehmeän musiikin soidessa...

1 kommentti

martin

8.9.2007 22:15

Nauti lomastasi, TD rakkaasi kanssa ja iloitse ystäväsi kanssa hänen syntymäpäivänään! Antoisia hetkiä taiteen pariin haluan myös toivottaa!
JA JUMALAN JATKUVAA SIUNAUSTA!