• Tom Dooley

Seksuaalisesti hyväksikäytetty ja keskeneräinen tumpelo?

Eheytymiskeskustelu on noussut jälleen pintaan. Aslan ry:n kouluttaja Ari Puonti (parantunut rukouksella ja muutosterapialla) toteaa, että homouden taustalla on usein lapsuuden hyväksikäyttöä, oman sukupuolen vanhempaan oleva suhde on ollut kielteinen ja samaistuminen ikätovereihin on ollut keskeneräinen. Niin, ja seksikokemuksia alle 16 vuotiaana on keskimääräistä enemmän juuri homoiksi päätyvillä kuin heteroilla.

Minkälaisia idiootteja tämä maa päällänsä kantaa? Kuulema monet ovat onnellisesti eheytyneet. Kuitenkin tunnetut terapeutit (myös kirkossa) vakavasti varoittavat näistä muutosterapioista. Ja amerikoissa - halleluja! - amerikoissa on ollut niin paljon menestystä. Siellä ei taida kohta olla ensimmäistäkään homoa. Rukousta ja terapiaa! Siitä se elämä urkenee!

Selvyyden vuoksi. Uskon rukoukseen, mutta en tässä merkityksessä. Olen käsittänyt, että suurin rikkaus omassa elämässä on ollut itsensä, oman identiteettinsä löytäminen. Tiedän kyllä, että jossakin on ihmisiä, jotka rukoilevat "paranemiseni" puolesta.

Toivottavasti löytävät parempia kohteita. Itse pystyn puolustautumaan ja olemaan ylpeä siitä, mitä olen. Suren niiden puolesta, että jotka eivät kykene! Niiden puolesta, jotka joutuvat näiden "ihmeparantajien" käsiin - parantajien, jotka tekevät tuhoa monin verroin.

Ja toisekseen. Puontin tapaiset lausumat ovat loukkaavia. En tunnista ensimmäistäkään hänen esittämää syytä elämästäni. Olen se mitä olen. Minun ei tarvitse "vierittää syytä" seksuaalisesta identiteetistäni vanhempieni kontolle.

Seksin olisi toki voinut löytää vähän nuorempana ;)

1 kommentti

martin

16.8.2007 22:59

Siunattu TD!