• Tom Dooley

Persettä sylin täydeltä!

Tällaiset vapaapäivät sopivat minulle. Nousin aamulla seuraamaan formulakisoja (lue: vaihdoin vain asentoa sängyssä), sen jälkeen aamiainen ja takaisin sänkyyn. Olen katsonut päivän 4400-sarjaa.

Pakko tuo oli kyllä keskeyttää. Kroppani kaipasi liikuntaa. Muutaman vaiheen kautta löytyi Kaarinan avoinna oleva uimahalli. Tuo keikka tosin oli mennä päin persettä :(

Väkeä oli vähän ja kun löysin tieni porealtaaseen, sain olla siinä hetken aikaa yksin. Poreileva, lämmin vesi ja silmät kiinni - ajatukset ties missä =)) Vähän ajan kuluttua tätä tunnetta "jakamaan" tuli romaniäiti kolmen tyttärensä kanssa. Alkoi olla pikkuisen ahdasta, mutta yritin pitää silmäni kiinni.

Vauhti kiihtyi porealtaassa! Hirvittävä huuto ja pyöriminen altaassa alkoi. Kun avasin silmäni, tajusin että suuni edessä oli yhden tyttöjen ljalka lakattuine kynsineen (aivan tarkoituksella). Välttääkseni oksennusrefleksin suljin silmäni... Tunsin aika ajoin kuin nuoret neitokaiset pärskivät vettä kasvoilleni. Varsinainen pommi tuli siinä vaiheessa kun kohtalaisen kookas äiti alkoi nostaa nuorinta tytärtään pystyyn altaasta. Äiti liukastui ja tuli perseelleen hetkeksi syliini. Tosi hemaiseva hetki :( Äiti nousi ylös (ei pahoitellut), komensi lapset saunaan. Ja kuin pisteenä kaikelle tälle, yksi tytöistä kävi nakkaamassa vielä lisää vettä silmilleni.

En ole rasisti, en, mutta mielessäni kävivät kaikki vaihtoehdot uhkailusta hukuttamiseen siltä varalta
että he vielä ilmestyisivät poreilemaan kanssani. Eivät tulleet... Minusta ei tullut rasistista murhaajaa.

Muuten siis hallissa oli rauhallista - saunassa oli rauhallista. Pukiessani vaatteita kaksi nuorta MIESTÄ tuli hikisinä pukutiloihin. Luulin heidän menevän saunaan, vaan vielä mitä. Axea kainaloihin (runsaasti) ja vaatteet päälle. Tosi miehekästä! Hien hajuhan on seksikästä ja siihen silaus axea päälle. Siinä vanhemmankin viisari värähtää (kai)!

Päivän "uutinen" tullee ilmeisesti Tampereen suunnalta. Markku Koivisto ja hänen vasurinsa (Timo Aro-Heinilä) eroavat kirkosta (ovat pappeja molemmat) ja perustavat oman kirkon. Tarkoittaakohan tämä sitä, että pikku hiljaa alkaa ilma kirkastua tässäkin luterilaisessa kirkossa? Toivottavasti tiukkapipot seuraavat Markun esimerkkiä ja liittyvät yhteen. Mekastakoot keskenään!

Niin paljon on tapahtunut ja suuria asioita taas elämässäni, että on lähdettävä baariin. Kuka tällaista selvin päin kestäisi?

1 kommentti

audinkopoika

23.3.2008 18:49

Itsekin toivotan Koivistolle ja hänen porukoille hyvää menoa, en kaipaa häntä vaikka oonkin samalta suunnalta....