• Tom Dooley

Osakan sankari?

Ennakkotiedon mukaan Visa Hongiston välierä juoksee 14.18! Mies juoksi mallikkaasti kauden kärkiajan alkuerässä ja nyt seurataan välieriä. Rehellisyyden nimissä Visa juoksee kovassa seurassa eikä liikoja pidä odottaa. Mutta kisojen valopilkku Visa on jo nyt. Ei tarvitse tulla häveten kotiin flunssaa ja selkäkipuja valitellen.

Kisoja on ollut mukava katsoa. Toivon toki suomalaisten menestystä, mutta kokemuksesta tiedän, että realisti pitää olla. Mutta osaan iloita toistenkin onistumisista. Urheilu on monesta luopujien laji.

Tänään ei ole ollut töitä. Siksipä eilen pestyt vaatteet on silitetty. Kaapeista olen tyhjentänyt vaatteita, joita en ole kahteen vuoteen käyttänyt. Kovin paljon vaatteita en omista, mutta enpä viitsi katsella sellaisia, joille en koe olevani käyttöä itselläni. Ehkä jollekulle toiselle. Pitäisi taas löytää paikka mihin nuo viedä. Mukana on pari puseroa, jotka taisivat aikanaan maksaa maltaita, mutta joita käytin vain pari kertaa.

Huominen päivä alkaa jo hiipiä ajatuksiin. Kovin harvoin voi mennä töihin vain katsomaan, että mitähän tänään tekisi. Lähes aina on valmisteltava töitä jo vapaapäivän iltana. Mutta mitäs sitä valittamaan. Niin tekevät monet muutkin - ja tästä kai sitä palkkaakin maksetaan.

4 kommenttia

coco

28.8.2007 14:04

Minusta on vaikea heittaa mitaan vaatteita pois, mutta taytyy pakosti. Nyt kun muutetaan. Vien niita pelastusarmeijan kaupaan (Salvation Army,Sally Ann.)

audinkopoika

28.8.2007 20:41

Työttömien yhdistykset ottaa vastaan, kun niillä on niitä kirpputoreja tiloissaan. Suosittelen.

Tom Linkinen

29.8.2007 19:12

Hei, kaima, kai sentään UFF mieluummin kuin Auta Eevaa auttamaan -?

Tom Dooley

29.8.2007 21:40

UFF on ok. On muuten tuossa vieressä ;)