• Tom Dooley

Ime nänniä ;)

Syksy on tullut ja sen myötä vakioaikataulu? Se ei ole sinänsä mitään uutta, että harrastan uintia. Työni puolesta ehdin kutakuinkin samoihin aikoihin Impivaaran halliin. Moni muukin elää samassa rytmissä kanssani.

Tänään törmäsin nuorisojoukkoon, joka kerran saunan lauteilla pohti, mistä tuntee homon tai siis tarkemmin: tietää, mistä toinen mies on homo. Kumma kyllä - keskustelu alkoi vasta sen jälkeen, kun itse tulin altaasta suihkun kautta saunaan...

Yksi sankareista sen tiesi! Jos imee toisen (miehen) nänniä ja se kovenee, se on varma merkki! Vain homomiehen nänni kiihottuu tällaisesta toisen miehen kosketuksesta. Itse sankari kieltäytyi olemasta kohteena, kun eräs muu joukosta halusi kokeilla, josko sankarilla itsellä alkaisi nännit nöpöttää - sillä tavalla miehekkäästi tietenkin.

Nyt siis testaamaan niitä miehiä, joista ei voi olla varma. Vain pyyntö: voisinko imaista nänniänne? Tämä on tällainen tilastokeskuksen poikkitieteellinen tutkimus...

---

Rokkihomo kirjoitteli näistä uimahallien antisankareista, jotka hiippailevat perässä toivoen, että jotakin saisi... Se on kieltämättä kiusallista - usein jopa ärsyttävää. Itsekin olen hämmästellyt sitä, etteikö hiipparit ymmärrä puolen tunnin perässälaahamisen jälkeen, että nyt iskivät "kirveensä" kiveen? Vai uuvutustaktiikkaako se on?

Lauantaina havahduin kyseisen hallin lauteilla siihen, että vieras käsi liikkui laittomille alueille. Tartuin miehen käteen niin voimakkaasti, ettei jäänyt epäselväksi, mikä puristuksen viesti oli. Kun palasin takaisin altaalta, mies oli mennyt. Ja toivottavasti pysyy pois. Suomalainen ymmärtää kyllä, että vaikka paikkaa "mainostetaan" kohtaamispaikkana, on toimittava matalalla profiililla - jos jotakin haluaa.
---

Turussa taitaa olla aika vaikea elää kaapissa, kai?

1 kommentti

Rokkihomo

27.8.2007 22:26

Niin.
Itse päädyin "jeesustelemaan" sen verran, etten halunnut sanoa enkä tehdä mitään muutakaan voimakkaasti...
...Vaikken toisaalta yhtään poskistanikaan kääntänyt. En.