• Tom Dooley

Onko pakko?

Tähän asti olen luullut, että on vain Stokkan hullut päivät keltaisine kasseineen saa minut jo ajatuksena ärtyneeksi. Lienekö vika kassien värissä vaiko siinä, että ihmisiä on liikaa... ahdistukseen asti joka puolella. Yksityisyyttä ei juuri ole - ja töihin on mentävä niiltä nurkilta.

Mutta on toinenkin! Luulisi, että BB pysyisi television puolella - ja silloin siltä saisi olla rauhassa. Vaan kun ei. Nettilehdissä puhutaan mehukkaista paljastuksista - lööpit tulevat heti aamusta silmille. Ja mikäs meitä puhuttaa? Se kuka on ollut useinmiten sängyssä ja kuka pysyy muutoin otsikoissa kauimmiten. Ja vain seksi näyttää siihen auttavan. Sitä tekevät entiset BeeBeetkin. Ihan aikuisviihde-elokuviin olisi tarkoitus uralla panostaa. Reppanoitahan nämä ihmiset ovat?

Kunhan vain saa palasen julkisuutta - hinnalla ei mitään väliä. Eikä siis silläkään, minkä häpeän keskelle läheiset voivatkaan vielä joutua tuon kisan edetessä.

Ja se Sauli. Siitä en enää jaksa sanoa mitään. Toiset näyttävät toisilla foorumeilla pitävän siitä huolen.

---

Työtä ja vaivaa sekä palanen saunan autuutta on tämä päivä ollut. Vaivaan ovat kuuluneet myös huolet ja murheet - nämä elämän ikävät seuralaiset.

Mutta eiköhän elämä ole Korkeimman kädessä. Toivottavasti. Silloin kaikella tällä voisi ajatella olevan tarkoituksensa.