• Tom Dooley

Kennedyn aivot

Olen ollut jo kauan kiinnostunut pohjoismaisista dekkaristeista. Ja kesä on mainiota aikaa lukea juuri tämän suuntaista kirjallisuutta. Maalaiskirjastosta löytyi Henning Mankellin kirja, jota olen tänään urakalla lukenut.

Mitään muuta mainittavaa en ole ehtinyt tehdä: surra Henrikin puolesta ja ikävöidä Kotijuutalaistani. No, johan siinä tälle päivälle onkin ollut tekemistä.

Joo, ruokaa piti laittaa (meillä oli tänään ruokana "Taasko tätä samaa" nougatjäätelön kera).

Pian alkava työviikko stressaa. En ole koskaan pitänyt minuuttiaikatauluista. Onneksi on vuosien saatossa tullut opituksi "sisäisen kellon taito". Se tarkoittaa siis puheessani sitä, että katsomatta kelloon tiedän, milloin on aika siirtyä seuraavien työtehtävien ja ihmisten pariin. Ja onneksi joskus ihmisillä itsellään on niin isot rannekellot, että tällainen puolisokeakin näkee niistä ajankulun. - Sääli on vain se, että joskus tarvitsisi liukuma-aikaa ja hengähdystauon, nollaamisen. Kolmen viikon kuluttua kaikkien lomat on lusittu, joten silloin taas on enemmän aikaa.

Jos hyvin käy, 63 on tämän päivän onnenluku.

HKK kuljettaa pantaa. On se kumma kun ennen maalla saattoi koirat päästää ovesta ulos ja ne tulivat takaisin viimeistään silloin kun nälkä yllätti. Meidän Vili teki ainakin niin. Maatiaiskissamme Milla lähti reissuillensa toukokuussa ja tuli vasta syksyn häämöttäessä. Osasi hoitaa ruokansa itse. Vili oli opetettu liian hyvälle.

Kai se on mentävä. Pelkään vain näiden useiden päivittäisten kävelylenkkien aiheuttavan minulle ylikunnon ;)) ja alipainon =))

2 kommenttia

audinkopoika

24.7.2007 12:51

Varokin, ettet pääse ylikuntoon ;) Tiesikkö, että mikä on HSH ry? Helsingin sateenkaari hauvelit ry. On kuulemma perusteilla joidenkin toimesta.

martin

26.7.2007 11:54

Minullakin usein "taasko tätä samaa".