• Tom Dooley

Susi lammasten vaatteissa?

Tänään piti olla vapaapäivä, vaan toisin kävi. Töitä on tehty aamusta iltaan. Vain Serranon mittaisen tauon saatoin pitää. Niin, ja erään neitosen perässä piti HKK:ta juoksuttaa.

Väsyttää jo valmiiksi huominen. Aamusta iltaan. Työtä ja vaivaa. Mutta enpä taida olla ainut, joka kokee tämän saman päivästä toiseen. Ja ne, jotka haluaisivat kokea, vaan eivät voi - eivät, kun ei ole töitä. Minä olen oikeasti valmis luovuttamaan paikkani. Alallani ei vain ole työttömiä - pikemminkin pulaa ammattitaitoisista osaajista.

Tällaisina hetkinä itseäni helpottaa se, että katselen vähän kauemmas. Ensi viikolla on vapaata ja pääsen hetkeksi pois kotoa toiseen kotiini. Ja kauemmaksi auttaa uutisissa näytetty pätkä, jossa kuvattiin Finnairin lomalentoa jonnekin lämpimään. Sekin odottaa. Kesä talven keskellä.

Minulle sanottiin eilen, että eräässä tärkeässä asiassa en ota kantaa suuntaan enkä toiseen. Tiedän, sellaiset ihmiset ovat rasittavia, joilta on vaikeaa saada mielipidettä missään asiassa. Suuret asiat ovat hetkittäin asia erikseen. Siis sellaiset, jotka muuttavat elämän olosuhteita ulkoisesti.

Tänään taidan ottaa kantaa.

2 kommenttia

mizrahim

24.7.2007 23:28

juu, se on hyvä että ottaa kantaa ajoissa niin mielipiteet selvenevät ja asiat saavat uuden näkökulman. M.

martin

25.7.2007 15:40

TD!
Jos oikein "kauas" katselet (kontemploit), niin saatat nähdä iäisyyteen!