Itketkö nyt - Tom Dooley?

Näytetään bloggaukset kesäkuulta 2007.
Seuraava

Antaumuksella Arskaa

Jo tätä on odotettukin! Aurinko paistaa lähes pilvettömältä taivaalta. Siinä pelossa, että aurinkoiset päivät jäävät vain tähän viikkoon, olen lieventänyt käsitettä "olla töissä". Jo eilen mutta erityisesti tänään makasin neljä tuntia putkeen auringossa ja nautin lämmöstä. Vain pari asiaa häiritsi tätä lähes pyhää toimitusta. Piippari hälytti vartin välein - nyt tässä tarkoittaen sitä, että iho on rasvattava uudelleen (kerroin 30). Toinen häiriötekijä jäi kertakokemukseen. Eilen kun avasin silmäni, n. puolen metrin päässä minusta ollut mies ahkeroi vähemmän pyhää toimitusta. Kokemus oli lähellä jo häirintää.

Auringonotto vei mehut. Heräsin juuri parin tunnin alkuiltaunilta. Se ei tiedä hyvää yöunia silmäläpitäen. No, ainahan valveillaoloajan voi käyttää kulttuurista nauttimiseen. Ostin tänään Short Bus -dvd:n; itse elokuvan näin jo jouluna. Kestänee ainakin kertakatselun - jos ei useampaakin.

Eilen alkuillan nautin ystävieni seurasta Espositolla ja myöhemmin illalla jatkoimme karaåken merkeissä. Uudessa tupakkalaissa on yksi häiritsevä näkökulma. Kun porukassa on sekä polttavia että ei-polttavia ihmisiä, pöydässä kävi jatkuva trafiikki. Mitä pitemmälle ilta eteni, yhtenäinen jutustelu kävi mahdottomaksi, kun joku oli aina ulkona :(

Onneksi hiljaisena hetkinä saattoi nauttia nähtävyyksistä. Jo armoitettu entinen matematiikanopettajani Kalle opasti: "Parhaat nähtävyydet ovat neljän seinän sisällä." -Nämä sanat hän sanoi toisille kollegoilleen, jotkä epäilivät noviisin matkan pääkaupunkiin kaukaa pohjoisesta menevän pilalle ennustetun vesisateen vuoksi.

Uskokaa täi älkää: Kalle oli silloin erityisen oikeassa ;)


Puhdasta vaikka Paavin tulla

Siivottu! Kaikki kiiltää - hetken. Vieraat saavat tulla millä hetkellä hyvänsä. En ota tätä kuitenkaan tavaksi - siivousta. Helpompi on vähentää vieraitten määrää. Joskin vähästä on hankala vielä paljon vähentää.

Päivällä ehdin kävellä joenrantaa pitkin. Istahdin, nauitin auringosta ja ihmisten iloisista ilmeistä. Tätä se kesä voisi olla parhaimmillaan. Tähänkin voi toki turtua.

Tällaisia päiviä voisi olla enemmänkin. EIlen nautin illasta kantabaarissa mukavien ystävien ympäröimänä ja hyvien laulujen siivittämänä. Toki odotan sunnuntaita, jolloin voi istahtaa vaikka Espositolle. Ystävien kanssa varsinainen kesän avaus. Ja kai sitä sitten karaokeen "täytyy" mennä.

Mutta ennen sitä huomenna juhlitaan moninkertaisesti! Olen ylpeä huomisesta, prinsessoistani ja kaikista läheisistäni. Olen saanut elämässäni paljon - ja kaiken sen vielä lahjaksi.

Hyvää viikonloppua ystävät kaikkialla!


Entäs nyt?

Mitäs sitä nyt imutellaan baareissa kun ei enää sikariakaan saa...?

Lyhyet yöunet ja mielenkiintoiset unet eivät ole vielä tuoneet ratkaisua "ongelmaani". Nyt alkaa kesän ensimmäinen (ja ainut) (suur)siivous. Ehkä sen aikana jotakin tulee mieleen? Ja luotan tässä tapauksessa myös kaikkiin niihin tuttuihin ja tuntemattomiinkin blogituttuihini, jotka varmasti ovat valmiita jakamaan kanssasi tämän suureellisen, elämääni järkyttäneen ongelman rakentavilla ratkaisuehdotuksilla ;)

Kesäkuun ensimmäinen päivä. Vapaapäivä. Aurinko paistaa. Elämä hymyilee. Juhlatkin ovat tulollaan.

Ennen siivousta on siis hyvä piipahtaa kahville Hansaan. Hymyillään toverit!


Seuraava