• hymytyttö

Huihai, viikko on jo puolessa. Maanantaina aloitin uuden työn, kesätyön. Näin kolmen päivän jälkeen voin kertoa, että se on juuri sitä mitä olin kuvitellukin. Ehkäpä juuri sitä mitä tulevaisuudessa tahdon tehdä, mutta paikka voisi vaan olla eri. Ei siinä tuossa minun nykyisessäkään paikassa sinällään vikaa ole, mutta ehkä kuitenkin joku pienempi paikka voisi olla kivempi. Mutta katellaan. Työntekijät kuitenkin on mukavia ja alun hämmennyksen jälkeen kaikille on suunilleen selvinnyt mitä miekin siellä teen, hihi. Eihän tuo ole kun kesäkuun homma ja kovasti tässä lomaakin jo odotan. Pupulla on lomaa ollu tämä viikko ja maanantaina alkaa duunit. Se on jo mukavan maitokahvin värinen ja pikkasen kirpasee kun itekin tahtois vapailla olla, no heinäkuussa sitten.
Mitäs muuta, tälläisella ihanalla opiskelijan budjetilla on valitettavasti joutunu perumaan yhden mökkireissun ja yhdet polttarit tältä kuulta. Tosin ne polttarit ei sinänsä haittaa, kun teemme kuitenkin osamme lastenvaihteina siltä viikonlopulta. Heinäkuussa tämäkin tyttö pääsee sitten ihka ensi kertaa häihin! Huippua. Ristiäisiä ja rippijuhlia on kyllä käyty ja hautajaisiakin on ollu aivan liikaa, mutta nuo häät, eieieiei tälle tytölle ole vielä tullut eteen, mutta nytpäs tulee, jei!
Hiljalleen on numeroitakin tippunu viimeisistä kokeista. No joo, osa on menny vallan mainiosti mut jostain syystä viimeisenä päivän olleet kaksi tenttiä meni mun osalta vallaan päin muuta, läpi kuitenkin joten mitäs tässä valittamaan. Syksyllä sitten harjoitteluun heti elokuussa ja silleen, pikkasen jo jännittää, mutta onneksi tuon kesätyön kautta saa jo maistiaisia siitäkin, hihi. Mutta nyt, pullat paistuu uunissa ja minun jo kovasti tekee niitä mieli, joten karkaanpan keittiöön.
Lämpimiä päiviä lomailijoille!