• hymytyttö

pääsiäisestä

No niin, pääsiäinen tuli ja meni. Ja olihan tuo aivan mukavaa. Torstaina siis jo, pupun porukoille. Illan päälle pari sidukkaa, mut sit uni veikin voiton ja paikallinen jäi välistä. Perjantaina sit piti mennä mäkeen, mut parin ongelman takia se sitten jäi ja mentiin sitten pilkillle. Ei me kauaa pilkitty mut käytiin kuitenkin, hihih. Illalla vuorostaan oli edessä sit se paikallinen. Ja juuh, oli hauskaa! Ainakin jossain vaiheessa, hihih. Lauantaina olikin sitten reissu leville. Huihai. Kolmen ja puoltunnin unilta autoon ja menoks. Pupu aloitti korjaussarjan jo autossa et päivästä tuli aika jännä. Mun eka kerta tunturissa ja olihan se tietenkin kokemus. Mut joo, laskeminen meni ihan päin mäntyä. Ei siis mitään rajaa. Jos mahollista niin huonompi kun ekalla kerralla, hehe. Ja pupu taas, no sillä tais tulla vähän pupu pöksyyn ja pikkasen väsykin et joo. Hauskaa oli kuitenkin. Ainakin saatiin törttöillä rauhassa! Heti alussa hissit pysäytettiin meän takin kun pupu istu puoliks minun paikalla ja puoliks omallaan. Sitten kun mentiin gondoliin niin meisti tunkee lippua ihan väärään paikkaan kun sitä olis vaan pitäny näyttää et jooh. No hauskaa oli ainaski! :D Kittilässäkin pysähyttiin jossain paikallisessa. Hyihyi kun siellä oli niitä paikallisia ukkoja heti kiinni pyllyssä kun sinne saapui. Ei oikein ottanu korviinsa, ei kiitos kommenttia. Illaks sit takas kotiin ja ajoissa nukkumaan. Sunnuntaina oli pupun kummitytön hoitopäivä ja maanantaina sitten kotiin. Siinä se, pääsiäinen. Onneks kolmen viikon päästä on taas itsenäisenopiskelun viikko, jes! Systeriltä tuli tänään viesti, et ultrassa oli kaikki okei ja kovin on liikkuvainen pikkunen. Huihai, vielä viitisen kuukautta ja tästä tytöstä tulee viisinkertainen täti. Ihanaa. Ja hei, kesä tulee! Tänään oli taas niin ihana ilma ulkona et huh, tai no, oikeastaan koko pääsiäisen oli ihanat ilmat, hihi. Mut hei, palaillaan.

2 kommenttia

audinkopoika

28.3.2008 14:01

Eikös pääsiäisenä pidä olla paikallaan? Sie oot ainakin ollut vauhtipäällä ;) Mites tuliko niit kaloi pilkillä?
Kesä kyl jolkuttaa tuloaan, kun ens päästään tuosta takatalvesta, silloin aurinko sivelee lämmöllään kehoa. Itse olen täysin kesäihminen.

hymytyttö

30.3.2008 00:39

no ei aina voi olla rauhassa :D ja yhtään kaloja ei saatu. Ei sen viiden minuutin aikana eih :D vielä kun pääsis siihen, et ite laittais madon koukkuun, hihih. Oih, olispa jo kesä. Tahtootahtootahtoo! Tulis vaan jo lämmintä, nam!