Tuleeko Merkelin seuraajaksi homovastainen Annegret Kramp-Karrenbauer eli AKK?

  • Artikkeli
  • Ihmisiä ja ilmiöitä
  • vaeltaja2006
  • 5
AKK facebook-videossa haastateltavana, keskellä

Merkel löysi puolueelleen, kristillisdemokraateille, uuden pääsihteerin helmikuussa Saarlandin osavaltion johdosta. Annegret Kramp-Karrenbauer eli AKK on mahdollinen Merkelin työn jatkaja. Hän vastustaa homojen ja lesbojen tasa-arvoa.

Jo kolme vuotta sitten AKK kertoi julkisuuteen, että hän vastustaa samaa sukupuolta olevien avioliittoja, koska sellainen johtaisi moniavioisuuteen ja sukulaisavioliittoihin. Hän on myös kritisoinut homojen adoptio-oikeutta.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kun homoavioliitot hyväksyttiin Saksassa vuonna 2017, AKK selvitteli asiaa jälkikäteen. Hän varoitti, että yhteiskunnan perustaa ei pidä tällä tavoin vähä vähältä rapauttaa.

Kun AKK lähti Saarlandista kohti Berliiniä, Saarlandin osavaltion LSU eli ”lesbot ja homot kristillisdemokraattisessa puolueessa” oli tyytyväinen uudesta pääsihteeristä. Vaikka tämä olikin lausunut kaikenlaista homoista ja lesboista, hän oli kuitenkin aina ennakkoluulottomasti kuunnellut LSU:n näkemyksiä. Sen takia häneen asetettiin suuria toiveita homo- ja lesbokysymyksissä. Toivottiin, että häneen voidaan luoda keskusteluyhteys myös pääsihteerin virassa.

Kun AKK oli virallisesti valittu CDU:n pääsihteeriksi helmikuussa 2018, koko maan LSU, siis kristillisdemokraattien maanlaajuinen homo- ja lesbo-osasto, toivoi AKK:lle menestystä ja perhepolitiikkaa, jossa myös sateenkaariväellä on oma paikkansa. AKK on ilmaissut, että puolueen homo-lesbo-organisaatio on olennainen osa puoluetta, eli siinä asiassa ei ole epäselvyyttä..

Kristillisdemokraattien homot ja lesbot ylistävät AKK:ta, mutta mitä AKK teki? Elokuussa 2018, vähän ennen LSUn 20-vuotispäiviä, AKK esti LSU:lta tunnustuksen virallisena krsitillisdemokraattien jäsenjärjestönä. Virallisia jäsenjärjestöjä on seitsemän. Homot ja lesbot eli LSU kuuluvat ryhmään ”Muut”. Heistä ei ole mainintaa kristillisdemokraattien nettisivustolla.

Miten AKK toimisi kristillisdemokraattien johtajana tai liittokanslerina Merkelin jälkeen? Vaikea ennustaa. Angela Merkelkin yllätti, kun hän kesällä 2017 ilmoitti, että tasa-arvoinen avioliittolaki voidaan hyväksyä. Parlamentti hyväksyi lain ennätyksellisen nopeasti kesäkuussa 2017.

Suomessa avioliittolakia muutettiin kansalaisaloitteen ja ”Tahdon”-kampanjan jälkeen. Oikeusministeri Linström aluksi ilmoitti, ettei allekirjoita lakiesitystä, mutta ministeriön oikeusoppineet valistivat: on pakko allekirjoittaa. Allekirjoitustilaisuudessa Lindström happamana kertoi olevansa pakotettu allekirjoittamaan. Politiikka voi olla hyvin yllätyksellistä.

5 kommenttia

Tässä on tällaista valehtelemista, missä keksitään, että joku asia johtaisi toiseen kuten moniavioisuuteen tms. Ihmiset uskovat tällaista, koska välttelevät omaa vastuutaan omista valinnoistaan ja omasta elämästään: on helpompi jättää aivot narikkaan kuin ajatella itse.

Perusasia elämässä on tämä: ihminen itse luo oman elämänsä! Sitä ei tee koskaan kukaan toinen.

Kun maalataan tällaisia perättömiä uhkakuvia, se tehdään juuri sen takia, koska tiedetään miten helposti johdateltavia ja turvallisuushakuisia ihmiset ovat. Moni ei uskalla mennä kaltevalle pinnalle eikä oman mukavuusalueen ulkopuolelle, jolloin ei taas saavuteta mitään. Köyhyys "periytyy " juuri tällaisen pelkäämisen takia, kun uskotaan sukulaisia tai vanhempia tms. Tähdätään matalalle ja ollaan alisuoriutujia.

Raamatussakin kerrotaan tästä: kun Jeesus ilmestyi, ensimmäiset sanat olivat : " Älä pelkää! " Miksi? Tämä on ihmisten perusolemus - pelko ( kaiken uuden ja epätavallisen ts. normista poikkeavan edessä ?) . Sitten siellä viitataan Pyhään Henkeen, jonka sanotaan olevan "rohkeuden henki ". Siis viitataan rohkeuden olevan epätavallista ja jopa yliluonnollista perää.

Tämä pitää aina muistaa, kun ollaan tekemisissä ihmisten kanssa: vihan takana on usein pelko, turhautuminen ja loukatuksi tuleminen tai henkinen kipu. Se on tapahtunut menneisyydessä eikä sitä ole haluttu kohdata. Sitten ne ulkoistetaan.

Tästä minä olen kirjoittanut miten homoja aktiivisesti estetään ja työnnetään pois marginaaliin ja tässä meillä on elävä esimerkki propagandasta millä nukutetaan kansaa ajattelemasta itse. Tämä on aktiivista propagandaa ja valehtelemista.

He pääsevät valheilla johtoon ja sitten teot kertovat, mitä he oikeasti ovat kuten esim. Hitler.

Tämä on pohjimmiltaan myös rasistista.

Kun Kim Kardashian lensi Wieniin, niin häntä kohdeltiin rasistisesti, koska hän on avioliitossa afroamerikkalaisen kanssa esim. lentokoneessa huudeltiin, että on musta lapsi ja tehty mustan miehen kanssa. Tällaista paskaa. Mutta se kertoo, että vanhat (juutalaisvastaiset?) mielipiteet ovat edelleen olemassa saksankielisellä alueella. Ne ovat vain kätketty. Ne elävät edelleen.

Samanlaista on meno Puolassa, missä vastustetaan kaikkea monikulttuurisuutta uskonnon varjolla ja kirkko siunaa sitä. Käsittämätöntä, miten katolinen kirkko sekaantuu politiikkaan Euroopassa.

"Hän varoitti, että yhteiskunnan perustaa ei pidä tällä tavoin vähä vähältä rapauttaa."
Tämä merkitsee oikeasti demokratian tukahduttamista: tämä on suora isku siihen. Tässä väitetään rivien välistä, että homot jne ovat yhteiskuntavastaisia ja anarkisteja, vaikka me haluamme olla osa yhteiskuntaa ja rakentaa sitä. AKK kertoo, että yhteiskunta ei kuulu kaikille, vaan suosii elitismiä: pitää olla ne köyhät ja ulkopuoliset, joita ei oteta mukaan. Pitää olla köyhyysloukut ja eriarvoisuus ja yhteiskunnalliset jännitteet, jotka taas aiheuttavat rikollisuutta ja epäsosiaalisuutta. Itse asiassa hän itse haluaa luoda sekaannusta ja yhteiskunnallisia eroja ja sitä myöten epävakautta. Kamala akka.

Tällaista pitää kaikin voimin vastustaa.
(kristin)uskonton on politiikassa ongelmallinen, monessakin mielessä, sillä (kristn)uskontohan pohjaa valehteluun ja uskoo valehteluun, pitää humpuukeja muka tosina. Se on siis ongelmapotentiaalia ainakin hallitusvastuussa olevalle puolueelle.

AKK:n väittämää todenpohjaisemmin analogioiden: Satuolento-jumalaan pohjaava politiikka on vaarojen tie, sillä sehän voi johtaa siihenkin että alkavat palvoa uskontonsa toista jumalaa(kin), eli sitä saatanaa.
Noihin kumpaankaanhan eivät ei-uskovaiset usko.

Saksassa(kin)han on rasitteena yhä ns. jumalanpilkkalakikin, jonka lakimuoto kirjaimellisesti osoittaa, etteivät sen säätäneet (kristin)uskovaiset uskoneet "kaikkivaltiaaseen" jumalaansa, koska tuo pilkkalaki ei ole asianomistajarikos, eli pilkalta siinä suojeltu ei kykene tulemaan vaatimaan oikeuksiaan.
Ja kuinka kykenisikään.