Tuleeko Merkelin seuraajaksi homovastainen Annegret Kramp-Karrenbauer eli AKK? (juttukommentit)

Tässä on tällaista valehtelemista, missä keksitään, että joku asia johtaisi toiseen kuten moniavioisuuteen tms. Ihmiset uskovat tällaista, koska välttelevät omaa vastuutaan omista valinnoistaan ja omasta elämästään: on helpompi jättää aivot narikkaan kuin ajatella itse.

Perusasia elämässä on tämä: ihminen itse luo oman elämänsä! Sitä ei tee koskaan kukaan toinen.

Kun maalataan tällaisia perättömiä uhkakuvia, se tehdään juuri sen takia, koska tiedetään miten helposti johdateltavia ja turvallisuushakuisia ihmiset ovat. Moni ei uskalla mennä kaltevalle pinnalle eikä oman mukavuusalueen ulkopuolelle, jolloin ei taas saavuteta mitään. Köyhyys "periytyy " juuri tällaisen pelkäämisen takia, kun uskotaan sukulaisia tai vanhempia tms. Tähdätään matalalle ja ollaan alisuoriutujia.

Raamatussakin kerrotaan tästä: kun Jeesus ilmestyi, ensimmäiset sanat olivat : " Älä pelkää! " Miksi? Tämä on ihmisten perusolemus - pelko ( kaiken uuden ja epätavallisen ts. normista poikkeavan edessä ?) . Sitten siellä viitataan Pyhään Henkeen, jonka sanotaan olevan "rohkeuden henki ". Siis viitataan rohkeuden olevan epätavallista ja jopa yliluonnollista perää.

Tämä pitää aina muistaa, kun ollaan tekemisissä ihmisten kanssa: vihan takana on usein pelko, turhautuminen ja loukatuksi tuleminen tai henkinen kipu. Se on tapahtunut menneisyydessä eikä sitä ole haluttu kohdata. Sitten ne ulkoistetaan.

Tästä minä olen kirjoittanut miten homoja aktiivisesti estetään ja työnnetään pois marginaaliin ja tässä meillä on elävä esimerkki propagandasta millä nukutetaan kansaa ajattelemasta itse. Tämä on aktiivista propagandaa ja valehtelemista.

He pääsevät valheilla johtoon ja sitten teot kertovat, mitä he oikeasti ovat kuten esim. Hitler.

Tämä on pohjimmiltaan myös rasistista.

Kun Kim Kardashian lensi Wieniin, niin häntä kohdeltiin rasistisesti, koska hän on avioliitossa afroamerikkalaisen kanssa esim. lentokoneessa huudeltiin, että on musta lapsi ja tehty mustan miehen kanssa. Tällaista paskaa. Mutta se kertoo, että vanhat (juutalaisvastaiset?) mielipiteet ovat edelleen olemassa saksankielisellä alueella. Ne ovat vain kätketty. Ne elävät edelleen.

Samanlaista on meno Puolassa, missä vastustetaan kaikkea monikulttuurisuutta uskonnon varjolla ja kirkko siunaa sitä. Käsittämätöntä, miten katolinen kirkko sekaantuu politiikkaan Euroopassa.

"Hän varoitti, että yhteiskunnan perustaa ei pidä tällä tavoin vähä vähältä rapauttaa."
Tämä merkitsee oikeasti demokratian tukahduttamista: tämä on suora isku siihen. Tässä väitetään rivien välistä, että homot jne ovat yhteiskuntavastaisia ja anarkisteja, vaikka me haluamme olla osa yhteiskuntaa ja rakentaa sitä. AKK kertoo, että yhteiskunta ei kuulu kaikille, vaan suosii elitismiä: pitää olla ne köyhät ja ulkopuoliset, joita ei oteta mukaan. Pitää olla köyhyysloukut ja eriarvoisuus ja yhteiskunnalliset jännitteet, jotka taas aiheuttavat rikollisuutta ja epäsosiaalisuutta. Itse asiassa hän itse haluaa luoda sekaannusta ja yhteiskunnallisia eroja ja sitä myöten epävakautta. Kamala akka.

Tällaista pitää kaikin voimin vastustaa.
  • 2 / 5
  • human
  • 1.11.2018 17:20
(kristin)uskonton on politiikassa ongelmallinen, monessakin mielessä, sillä (kristn)uskontohan pohjaa valehteluun ja uskoo valehteluun, pitää humpuukeja muka tosina. Se on siis ongelmapotentiaalia ainakin hallitusvastuussa olevalle puolueelle.

AKK:n väittämää todenpohjaisemmin analogioiden: Satuolento-jumalaan pohjaava politiikka on vaarojen tie, sillä sehän voi johtaa siihenkin että alkavat palvoa uskontonsa toista jumalaa(kin), eli sitä saatanaa.
Noihin kumpaankaanhan eivät ei-uskovaiset usko.

Saksassa(kin)han on rasitteena yhä ns. jumalanpilkkalakikin, jonka lakimuoto kirjaimellisesti osoittaa, etteivät sen säätäneet (kristin)uskovaiset uskoneet "kaikkivaltiaaseen" jumalaansa, koska tuo pilkkalaki ei ole asianomistajarikos, eli pilkalta siinä suojeltu ei kykene tulemaan vaatimaan oikeuksiaan.
Ja kuinka kykenisikään.
Angela Merkelin seuraaja valitaan tänään 7.12.

Kristillisdemokraattien (CDU) 1001 kokousedustajaa valitsee tänään Hampurissa puolueelleen uuden puheenjohtajan. Eniten ääniä saanee Annegret Kramp-Karrenbauer (56), joka käänsi kelkkansa/joutui kääntämään kelkkansa sateenkaariasioissa eli hän hyväksyy parlamentin päätöksen tasa-arvoisesta avioliittolaista (ei halua perua eikä muuttaa) ja samaa sukupuolta olevat vanhemmat.
https://www.queer.de/detail.php?article_id=32507
Tämäkin todistaa, että ikä ei ole este oppimiselle.

Enemmän oikealle?
Koska suuri osa CDU:n jäsenistöstä haluaa puolueen kääntyvän entistäkin enemmän oikealle, vanhoillinen liikemiesmiljonääri Friedrich Merz (63), joka on laitaoikeiston märkä uni, voi hyvinkin voittaa. Vanhoillinen tai jopa vanhoillisin on Jens Spahn (38), mutta häntä pidetään liian nuorena ja kokemattomana, joten lopullisessa äänestyksessä Spahnin kannattajat luultavasti äänestävät Merziä.

Jos Kramp-Karrenbauer valitaan, Merkel-tyyppinen sovitteleva keskilinja todennäköisesti jatkuu, jos taas Merz, puolue siirtyy entistä enemmän oikealle ja muuttuu vanhoillisemmaksi.
Koska näiden kolmen lisäksi puheenjohtajan pestiä tavoittelee 14 muuta toiveikasta, ratkaisu vaatinee kaksi äänestykierrosta, sillä voittajan on saatava taakseen ehdoton enemmistö.
  • 4 / 5
  • Masa
  • 7.12.2018 11:19
Kristityt homot ja lesbot toivovat aina viimeiseen asti, että joku homovastaisia kommentteja tekevä ihminen olisi sittenkin heidän puolellaan, ja kun kaikki toivo on mennyt, heidän toivonsa uudistuu entistäkin lujempana. Kristinuskon emotionaalisessa rakenteessa on jotain, mikä ruokkii tällaista itsepetosta.