Blondausta: Hiirun blondivinkit

  • Teema
  • Lukunurkka
  • Hiiru

Heissulivei kaikki blondiitot, olisiko taas aika poistaa päätä pakottava nerous ja tehdä pienet peroxidit? Tässä sinulle rakas lukija tehokas pikaopas värinpoistoon, siis yläpäästä!

Aivan aluksi tulee sinun miettiä tarkkaan, mikä on tavoitteesi, haluatko vain vaalentaa nykyistä olemustasi, vai peräti poistaa kaikki väri kerralla. Onko tarkoituksesi kenties vaihtaa väri uuteen jne jne. Muistathan, että uusi väri ei tuo sinulle katu-uskottavuutta tahi muutenkaan nosta pisteitäsi, ellet itse asennoidu rooliltasi uuden värityksen suomiin mahdollisuuksiin.

Aivan aluksi sinun tulee siis päättää haluttu lopputulos. Tämän jälkeen varaat hetken aikaa kaupungilla käyntiin. Aikaa kuluu tuotetta ostaessa muutamasta minuutista useimpiin tunteihin, riippuen siitä, kuinka monta kertaa vaihdat vaatteet ennen lähtöä. On hyvä muistaa, että asukokonaisuus tukee lopullista värivalintaa ja esimerkiksi housujen värillä voit ennakoida lopputuloksen onnistuneisuutta!

Näin, nyt sinulla on vatteet päällä, ei siis muuta kuin syöksyjalkaa kohti lähintä kulkuvälinettä! Muista ranneliike!

Aivan aluksi, unohda jo tässä kohtaa kaikki vaalennusvoiteet ja vaalentavat sävytteet, tosiblondaaja pelaa vetyperoxidin ja ammoniakin kanssa! Rantautuessa kauppaan kerro itsellesi, mistä ilmansuunnsta värituotteet löytyvät ja leijaile hyllykölle.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Jos olet ollut tarkkaavainen huomaat, että kyseistä hyllyä kansoittaa pääasiallisesti nuo hameväeksi kutsutut ilmestykset, usein heitä on kaksin kappalein liikentessä. Tarkkakorvaisena juorukellona oletkin jo kiinnittänyt huomiota heidän nasaaliin puhetyyliin ja silmiisi pistää ikävästi heidän olemuksensa, tuo halvan venakon tyyli/asuste.

Tässä kohdin sinulle tulee eteen ensimmäinen iso tehtävä! Sinun tulee keinuttaa itsesi VÄRINPOISTO-hyllykölle ja koittaa välttää noiden omituisesti tuoksahtavien otuksien katseita.

Kiinnitä nyt edes hetkiseksi huomio itse tuotehyllykköön ja jätä ohikulkevien poikien tiirailu vähemmälle. Huomio hyllystä kaikki ne tuotteet, joiden paketeissa lukee selvin kirjaimin, "Värinpoisto". BINGO, nyt voit tarttua vakaalla ranteella kiinni tuotepakkaukseen ja jatkaa poikien tiirailua.

Kipitä kiltisti kassalle, huomaa, että kassavalinnallakin on huomattavia seuraamuksia loppupäivän ajankäyttöön! Mikäli asioit Helsingissä keskustan Penttilässä suosittelen maksamista naisten alapäärättiosastolla. Uskottavuutesi *kaakaa* rintamalla kasvaa huomattavasti, etenkin, jos sinut nähdään ja tunnistetaan jonosta! Ja toiseksi, siellä on aina pienin jono!

Kun olet maksanut tuotteen virallisella valuutalla ja saanut itsesi kiikutettua pihalle jonkin hyväpebaisen pojan vanavedessä olet valmis ensimmäiseen taukoon, suuntaa siis suorinta mahdollista bongailureittiä vakiokahvilaasi ja nauti haluamasi kahvi/tee/limu-juoma! Muista valita istumapaikaksesi joko ulko-oven edusta tai ikkunapaikka, bongailu näet helpottuu huomattavasti ja hyvällä säkällä saat välitöntä kaffeseuraakin!

Tarkista nykyinen hius-tilasi peilikuvasta, joka heijastuu ikkunasta. Huomaa geelin ja lakan runsas käyttö!

Suuntaa takaisin kotiin parasta mahdollista bongausreittiä käyttäen! Kotona onkin edessä sitten suurin urakka, joudut näet ensimmäiseksi riisuutumaan ja harjaamaan hiuksistasi pois kaikki muotoilutuotteet. Pesua en suosittele, sillä se kuivattaa hiusta aivan turhaan juuri ennen käsittelyä ja muotoilutuotteiden jäämillä ei ole olennaista vaikutusta lopputulokseen.

Kun nyt olet käyttänyt lähes tunnin hiusten harjailuun voit vihdoinkin antaa päänahkasi rauhoittua repimisen jäljiltä ja nauttia lasillisen juotavaa, mielellään alkoholitonta!

Suojaa WC tiloista kaikki pinnat, kyllä, kaikki. Varaudu myös silmien kirvelyyn ja nenän vuotoon ottamalla rullallisen talouspaperia käden ulottuville.

Avaa pakkaus; huomaa, että aine on voidemaista ja tulee sekoittaa hyvin ennen käyttöä. Seuraa sekoitusohjeita orjallisesti pakkauksen mukana tulleista ohjeista. Kun käsittelet jauhemaisia aineita ei ole viisasta näpäyttää jauhepussia viimeisten jauhojen irroittamiseksi. Ja kun kerta ehdit jo näpäyttää pussia saaden aikaan keuhkoja ja suuta kirvelevän ammoniakkipölyn voitkin juoda lasillisen vettä. Kun hervoton aivasteleminen loppuu voit siirtyä sekoitusvaiheeseen. *oh shake it baby, shake it" ! vatkaa nyt sillä ranteellasi sitten niin hemmetisti, anna palaa, näytä että olet mi....öh...tuota, poitsuli!

Kun olet vatkannut putelia muutaman minuutin ja samalla ihaillut kehoasi WC:n peilistä, olet valmis aloittamaan itse vaalentamisen. Aivan ensimmäiseksi, taistele pakkauksen mukana tulleet muovihanskat käsiisi. Niin ja kun omaat kaikille miehille ominaiset sirot, pienet ja sulavat kädet huomaatkin pian, että kyseisten hanskojen saaminen ehjänä käteen on lähinnä vitsi. Riisu rispaantuneet hanskat käsistä ja heitä pois, huom! ei WC-altaaseen!

Ota kiinni putelista ja avaa sen korkki varovasti tämän jälkeen ota WC-paperia ja pyyhi pullosta ruiskunneet aineet pois peilistä, lavuaarista ja kasvoistasi. Käyttämällä harvaa kampaa saat levitettyä aineen kätevästi ja tasaisesti hiusrajaan otsalla ja sivuilla, sekä korvien ympärillä. Kun olet viettänyt vartin taistellen peilikuvasi kanssa, kumpaan suuntaa kättä pitää liikuttaa, että se peilissä menee vasemmalle, heitä kampa lavuaariin, tursota ainetta kämmenellesi ja levitä se tasaisesti koko päähän.

Viimeistele levitys tekemällä päähäsi ns. kermakakku-look.

Näin, olet levittänyt aineen päähäsi, on aika lukea blondaus ohjeet paketista. Huomaat unohtaneesi katsoa kellosta aloitusajan ja koska paketissakin annetaan varsin "tarkka" vaikutusaika (20-50 mins) ynnäät ja vekslaat päässäsi, että levitykseen kului n. 10 minuuttia joten saat nauttia jo voimakkaaksi yltynyttä päänahan kirvelyä vielä 40 minuutin ajan.

Parasta olisi, jos kykkisit WC:ssä koko ajan, sillä tulet sotkemaan ympäröivän asuntosi takuuvarmasti vaalennusaineeseen, mikäli lähdet haahuilemaan. Huomaa, että vaalennusaine polttaa reikiä tekstiileihin muutamassa minuutissa ja syö niistä värin kokonaan. Mustaa sohvaa en suosittele istumapaikaksi aineen vaikutusta odotellessa. Onkin siis parasta, että vietät seuraavan reilun puolituntisen siivoamalla WC:n.

Kas ja jo tunnoton päänahkasi saa vihdoin rauhan, on kulunut paketissa mainittu "maksimi vaikutusaika" ja onkin sopivasti jo tullut tylsä olo, eli sitten vain pesemään aineet päästä.

Harhaudu suihkuun, avaa sopivan lämmin vesi, tai oikeammin, avaa vesi, sillä päänahkasi on jo niin arka, ettei sopivaa vettä ole, kaikki lämpötilat tuntuvat polttavan rakasta nahkakuulaasi! Valele hieman vettä päähän ja hiero varovaisesti päänahkaa ja hiuksia, jatka tätä kunnes olet taas samaa mieltä kuulasi kanssa ja mene kokonaan suihkuun.

Te, jotka laulatte suihkussa, olkaa nyt hiljaa. Blondausaine maistuu hyvin pahalle!

Huutele aine oikein hyvin hiuksistasi. Kun suuhun valuva vesi ei enään maistu suolahapolle ja hevosen pissalle on aika levittäää hoitoaine, jonka tietenkin unohdit nostaa suihkutilaan ennen sinne menoa. Kipitä siis hakemaan pakkauksessa ollut hoitoaine ja hoida sillä hiuksesi ja päänahkasi ohjeen mukaan.

Poistu suihkusta...

Tarkista lopputulos peilistä. Napsi kynsisaksilla hiusrajaan jääneet tummat hiukset pois ja ihaile alastonta, vesihelmillä koristeltua kehoasi peilistä.

Pukeudu!

Aloita toivoton hiusten muotoilu. Huomaa, että hiuksien tapa muotoutua heti vaalennuksen jälkeen on kaukana vaalentamista edeltänyttä aikaa ja tulet saamaan koko rytäkässä huomaamatta muutaman harmaan haituvan.

Ole hyvä, olet valmis kohtaamaan uuden maailman, täst edes sinua kunnioitetaan perinteiden vaalijana! Viva Peroxida!

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!