Blondausta: Miten blondataan vielä paremmin?

  • Teema
  • Lukunurkka
  • Ranneliike net

Hiirun älynpoistoinstruktioonit oli vallan kauheen hyvät. Mutta elämän täydellisyyttä hakiessa jokainen keino kannattaa käyttää. Vaikka rahasta puhuminen onkin tylsää, kannattaa blondienkin pitää se mielessä. Yksinkertaisella tempulla säästää blondauskuluissa puolet ja pystyy shoppaan paljon enemmän!

Nimittäin keskiverto lyhythiuksiselle homppelille riittää vallan *ranneliike* hyvin puoli annosta älynpoistetta. Tämä vinkki siis ei toimi That 70's show'n Bobille eikä Riitta Uosukaiselle.

Eli pitäis saada puolet käytettyä siitä aineesta. Tasan puolet. Ja säilyttää vielä seossuhteetkin oikeina... Ainakin L'Orealin Super Blonde paketista löytyy kaksi pussia jauhetta. Blondikin osaa käyttää siitä puolet! Siitä tuubistakin on aika helppo arvioida puolet pursotusta.

Vaikeaa onkin se pullossa oleva maidon näköinen (jota ei kannata juoda vaikkei maitoallergiaa olisikaan!). Voihan sitä läträtä monella tavalla mutta helpointa on pestä ja säästää pullo edellisestä blondauksesta ja käyttää sitä. Ja tietenkin pitää muistaa taas laittaa se talteen seuraavaa kertaa varten... No enivei kahdella samanlaisella pullolla on helppo saada tasan puolet käytetyksi. Sit vaan jauhot purkkiin (yhdestä pussista), osa niistä aivastuttaa (kun menit napauttamaan siihen kuitenkin) ja tuubista noin puolet mömmelöstä perään. Ja vatkausta peliin joka meiltä niin hyvin onnistuukin kun ranneliike osataan;)

Sit voi aineen vaikutuksen ajan suunnitella mitä sillä säästetyllä rahalla voi ostaa. Kertyyhän sitä kun kaikki kunnon tytöt poistaa juurikasvujaa kuitenkin about kahden viikon välein. Yhteensä vuodessa 687,50mk eli 114,58€!

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu


Ja sit ihan asiasta viidenteen. Jos tahtoo olla oikein kunnolla blondi eikä mikään tipun keltanen, ei pelkkä vetyperoksidi riitä. Hopeashampoo tuottaa vasta halutun lopputuloksen.

Se on siitä hassu aine että vaikka sen aineen nimessä onkin sana "shampoo", pitää kutrit ensin pestä jollain "oikealla" shampoolla ennen käsittelyä. Ja varsin hassu on se aine muutenkin, ihan mustikan väristä. Ja sotkee aivan hillittömästi. Vältä sotkemista! Ihmisestä se sinisyys lähtee kuitenkin, ei pelkoa smurffiutumisesta.

Jos haluat vain "vaaleat", anna vaikuttaa pari minuuttia, jos haluat "valkoiset", vähän kauemmin. Vielä pidempään vaikuttamalla paitsi tylsistyy suihkun alla seisomiseen (jos on yksin), saavuttaa myös hopean hohtoiset hiukset.

Lopputuloksesta saa kuvan vasta sitten kun on ensin lätrännyt hoitoaineen kanssa, huuhdellut taas ja lopuksi saattanut hiuksensa kuiviksi. Kannattaa muistaa ettei käsittelyn vaikutus kestä loputtomiin, muutaman päivän päästä hiuksisto jo kellastuu kuin syksyinen vaahtera. Pienellä harjoittelulla oppii kyllä oman hiuksiston ja hopeointiaineen keskinäiset suhteet.

Hopeashampoota minä ostelen Sokokselta, kun Stockalla pitäis vaivautua sinne ihan ylös kampaamoon asti, niiden kemikalioissa sitä ei jostain kumman syystä ole.

Jos tämä kaikki kuullostaa sekavalta tai jotain, älkää syyttäkö mua. Mä oon blondi.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!