Mikä on homo?

  • Teema
  • Lukunurkka
  • Nallu

Hmmm... lyhyesti kuvattuna homo miespuolinen henkilö joka viettää suuren osan elämästään anaaliyhdynnässä toisen miehen kanssa. Se aika jota ei käytetä pilin liottamiseen, käytetään tehokkaasti homoravintolassa viinaa juoden. Ehkäisyä nämä ihmislajin alapuolella elävät olennot eivät käytä, vaan levittävät ilomielin tauteja ja saattavat aiheuttaa homotartunnan myös lapsiin, mikäli he ovat liian lähekkäin. Siitä syystä kannattaakin vetää esimerkiksi lastenvaunut pöydän taakse piiloon jos viereisessä pöydässä istuu homoja - sehän voi tarttua ja lapsesta tulee automaattisesti homo.

Mitä tehdä kun törmäät homoon?

Mikäli olette ulkona, niin erittäin hyvä keino on siirtyä toiselle puolelle katua ja osoittaa muille kanssakulkijoille vaarasta osoittamalla homoa sormella ja ilmottamalla "Toi on homo" tai "Noi on homoja". Sisällä ollessanne kannattaa ehdottomasti näyttää homolle, että hän ei ole terveullut ja että hänen kannattaisi ihan tosissaan harkita muita paikkoja joissa käydä.

Hyvä keino pitää yllä homopelkoa on kertoa lapsille isän tai äidin kohtaamista kamalista homoista joilla oli kaikenlisäksi vielä otsaa nauraa ja olla onnellisia yhdessä. Sehän on moraalitonta ja kiellettyä. Koskaan ei kannata tutustua yhteenkään homoon edes ystävyysmielessä, sehän saattaa vielä tarttua - kuten aikaisemmin mainitsin.

> Asiallisempaa tietoa homoseksuaalisuudesta

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!