Amerikkalaiset vihanlietsojat ottivat kohteekseen Afrikan

  • Näkökulma
  • Näkökulma
  • vaeltaja2006
  • 2


Amerikkalinen Scott Lively on kirjan The Pink Swastika (pinkki hakaristi) toinen tekijä. Kirjassa homot demonisoidaan ja rinnastetaan natseihin. Ilman homoja ei kirjan mukaan olisi ollut natseja. Muutama päivä sitten American Family Associationin AFAn pääanalyytikko Bryan Fischer palasi tähän aiheeseen. Hän kertoi radioshowssaan, että Hitler ympäröi itsensä homoilla, koska nämä ihmislajina olivat epäsivistyneitä ja brutaaleja.

Bryan Fischerin mukaan kansallissosialistien brutaali hallinto oli mahdollista vain homojen avulla. Fischer tietää, että Hitler oli itsekin aktiivinen homo. Monet kysyvät, että eikö Hitler nimenomaan vainonnut homoja. Fischerin vastaus: Kyllä, mutta natsien vastenmielisyys kohdistui vain naismaisiin homoihin. Sen sijaan SA-joukkoihin valikoitiin vain miehekkäitä homoja. Heistä tuli Hitlerin iskujoukko. Hitler oli havainnut, että heterosotilaat eivät olleet tarpeeksi sivistymättömiä ja brutaaleja toteuttamaan Führerin käskyjä. Homot sen sijaan eivät tunteneet mitään brutaalisuuden ja villeyden rajoja. He riemumielin toteuttivat Hitlerin unelmat. Fischerin mukaan kaikki SA-miehet (ruskeapaidat) olivat miesmäisiä homoja.

AFA American Family Association on yleishyödyllinen järjestö, joka puolustaa kristillisiä arvoja. Taistelu kohdistuu pääasiassa pornografiaa, aborttia ja homoja vastaan. Heillä on n. 200 radioasemaa ja 150 000 jäsentä. Amerikan pää-tv-kanavat usein siteeraavat AFAa moraaliasioissa.

Hitler-homo-puheita youtubessa:
http://www.youtube.com/watch?v=ZGXHLVUNFKY


Vihanlietsojat Baltiassa

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Viime vuosina amerikkalaiset evankelikaalit ovat osoittaneet kiinnostusta Baltiaan. Erityisesti Latviassa on pidetty konferensseja, joissa käydään läpi sitä, miten parhaiten torjutaan homojen oikeuksien lisääminen. Toissa vuonna Riiassa oli konferenssi, johon osallistuivat amerikkalaiset Scott Lively ja musta saarnaaja Ken Hutcherson. Latviassa erityisesti New Generation -kirkko on keskittynyt amerikkalaisoppeihin ja homovastaisuuteen. Riian pride-kulkueen aikana 2007 toisaalla kaupungissa vietettiin New Generation -tapahtumaa.

http://ranneliike.net/teema/muurinvartijat_-_latvian_homofobian_taustaa?srt=2&cid=1&aid=1384

Uusi dokumenttielokuva Ugandan vaikeasta ihmisoikeustilanteesta

Amerikkalaissaarnaajat ovat ottaneet seuraavaksi kohteekseen Afrikan ja Ugandan, josta löytyi sopiva maaperä homovastaisuudelle. Ugandan tilanteesta kertoo uusi dokumenttielokuva "Missionaries of Hate". Advocate-lehdessä ilmestyi pari päivää sitten haastatelu dokumenttielokuvan johdosta. Journalisti Mariana van Zeller oleskeli joitakin kuukausia Ugandassa ja sai kokea, miten homojen tappamislaki eteni. Keskiviikkona Amerikassa esitettiin dokumenttielokuva Ugandan tilanteesta. Ohjelmassa haastateltiiin kahta homofobiaan yllyttäjää: ugandalaista pappia Martin Ssempaa ja amerikkalaista evankelistaa Scott Livelyä. Journalisti Mariana van Zeller löysi tietoa amerikkalaisten evankelikaalien sotkeutumisesta asiaan ja sen vuoksi hän päätti tehdä dokumentin ja matkusti Ugandaan.

Vaikka Uganda on köyhä maa ja 30% tuloista muodostuu kehitysavusta ja vaikka AIDS on suuri ongelma, virallisesti suurimmaksi ongelmaksi on nyt nimetty "gay agenda". Homojen vastainen taistelu on ykkösasia. Läntiselle toimittajlle oli yllätys, että homovastainen pastori SSempa vetoaa erityisesti nuoriin ihmisiin. Hänen julistustilaisuutensa lauantaisiin Makereren yliopistolla ovat täpö täynnä nuoria. SSempan sanoihin uskotaan kirjaimellisesti. Homot ovat pahoja. He kuuluvat vankilaan tai mieluummin henki pois.


Uganda-dokumentti netissä

Current TV (current) on Twitter

http://twitter.com/current

”Did you miss Missionaries of Hate? Do you live outside of the country? You're in luck: http://su.pr/1zA2n4 #Vanguard about 10 hours ago via CoTweet ”

Current TV - USA

Vanguard: Missionaries of Hate (6 osaa, 43 min. yhteensä)

http://su.pr/1zA2n4

http://www.stumbleupon.com/su/1zA2n4/current.com/shows/vanguard/92438541_missionaries-of-hate-pt-1.htm/r:t

Kaikki osat latautuvat automaattisesti.

Twitterissä linkkejä haastatteluihin Scott Livelyn ja David Bahatin kanssa.


2 kommenttia

Tämä dokumentti Ugandan tilanteesta on aika kauhistuttavaa katsottavaa. Vihanlietsomisella ei ole mitään rajoja.
Myös Ruotsin QX-lehdessä tästä juttu.

Skrämmande dokumentär om hatpredikanterna i Uganda
QX (28.5.2010)
http://www.qx.se/samhalle/14219/skrammande-dokumentar-om-hatpredikanterna-i-uganda

Jutussa myös still-kuvia dokumenttielokuvasta, mm. kun ugandalainen pastori näyttää erään seksitekniikan...

The Greatest Hits of Pastor Ssempa: 'Eating the poopoo all over the place'

http://www.youtube.com/watch?v=euXQbZDwV0w

"Eat da poo poo" (Jake Benson Remix)

http://www.towleroad.com/2010/06/listen-pastor-martin-ssempas-filthy-gay-sex-anthem.html

Lisää remixejä: http://www.boxturtlebulletin.com/2010/06/04/23285

Box Turtle Bulletinilla on sivu jossa kerotaan kuinka vihanlietsonta alkoi Ugandassa.

Box Turtle Bulletin
Slouching Towards Kampala: Uganda’s Deadly Embrace of Hate
http://www.boxturtlebulletin.com/slouching-toward-kampala
----

Kommenttia muokattu: 30.07.2010 klo 13:23

Kommenttia muokattu: 30.07.2010 klo 13:44