Syvä huoli adoptiolasten kohtalosta oli silkkaa huijausta

  • Näkökulma
  • Näkökulma
  • vaeltaja2006
  • 6

Tasa-arvoista avioliittoa vastustettiin vetoamalla adoption avautumiseen homopareille, koska näiltä adoptiolapsilta katkaistaan biologinen side vanhempiinsa. Samaan aikaan surraan heteroparien adoptioiden loppumista Venäjältä, sillä Venäjä on katkaissut adoptiot jo ainakin Ruotsin kanssa.

Tasa-arvoisen avioliiton vastustajien propagandassa homoparien adoptio on kauhea asia, heteroparien adoptio on hyvä ja suositeltava asia. Homoparien adoptiohalussa on kysymys aikuisten itsekkäistä mielihaluista, joissa lapsi joutuu onnettomaksi leikkikaluksi. Adoptiota hakevat heteroparit ovat hyväntekijöitä.

Kansanedustaja Mika Niikko (ps) kuvasi asiaa esimerkillä. Jos hänen lastensa vanhemmat yllättäen kuolisivat, hän ei missään tapauksessa voisi hyväksyä homoparia lastensa adoptiovanhemmiksi. Niikko ei kehtaa sanoa suoraan, että homoparit ovat kelvottomia ihmisiä, jotka eivät sovi lasten kasvattamiseen. Niikon perustelut ovat koko ajan viestittäneet sitä, että on hyvät heterot ja epäluotettavat ja vastenmieliset homot. Vain Oinonen (ps) uskaltaa sanoa sen sanoin ja äänensävyin. Pisteet hänelle rehellisyydestä.


Mutta mitä tekee entisaikojen ”homoikoni” Kike Elomaa (ps)? Vielä vuonna 2011 hän oli suostuvainen homoikoniksi sanoin: ”kyllähän sekin sopii”. Jo silloin hän karsasti homojen adoptio-oikeutta ja kirkkohäitä. Nyt hän äänestyksessä vastusti tasa-arvoista avioliittoa. MTV:n mukaan Kike otti äänestyspäätöksensä kuitenkin raskaasti. Näin hän kommentoi Mtv:lle:

”Omaa äänestyskäyttäytymistäni on vaikea selittää. Minun on vaikea sanoa, miksi äänestin vastaan, vaikka minulla on valtavasti homoja ja lesboja ystävänäni. Osa ymmärtää päätöstäni ja osa ei, mutta sitä en ihmettele. ”

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kike vakuuttaa edelleen suvaitsevaisuuttaan, vaikka painoikin vastustavaa nappia.

”Onhan tämä ollut aika raskasta. Esimerkiksi yksi minun erittäin hyvä ystävä loukkaantui niin paljon, että en tiedä, onko hän enää ystäväni”.


Audio
Palautetaan mieliin, mitä Kike Elomaa sanoi keväällä 2011, edellisten eduskuntavaalien aattona. Onko hän homoikoni? Ja saako perususomalaisella olla omia mielipiteitä?

6 kommenttia

Tällaisissa tilanteissa paljastetaan kortit.

Jokin aika sitten ehdotin eräälle yritysjohtajalle lähtemistä yrityksensä nimellä ja logolla MeTahdomme-kampanjaan. Tiedän tämän johtajan kuuluvan erääseen uskonnolliseen yhteisöön. Hän on suhtautunut minuun ja puolisooni asiallisesti, huomioiden meidät molemmat parina.

Kampanjaehdotukseeni hän vastasi hetken pohdinnan jälkeen peräti A4-mittaisella sanomalla. Rivien välistä paljastui, että hän pelkäsi lähinnä omien uskonveljiensä ja sisartensa kostoa liiketoiminnalleen.
Mutta voihan Kike painaa kyllä seuraavan kerran kun asia tuodaan suureen saliin, niin ei tarvitse painiskella omantuntonsa kanssa.