• Laika

Kulje pehmein anturoin, täällä nukutaan

Iltaa. Tai yötä. :D Tai huomenta, päivää, milloin nyt siinä istutkaan.

Mää istun yöllä, nyt on meinaan se.
Olis taas semmonen olo että pitäs kirjottaa jotain elämää suurempaa oivallusta tj, mutta kun ei irtoa ei millään. :/ Olen yksinkertainen! En osaa oivaltaa!

Osaanpas. <.< Mutta en koskaan sitten enää muista niitä oivalluksiani. Mehmeh.

Omenakivennäisvesi on pahaa! Ostakaa ennemmin vadelmaa se on nam! Ja jos joku on kamalaa niin persikkamakuvesi HYI. Hyiyökällöähyii.

..yökällö. x3 hihii hassu sana.

Saatiin taas lääkkeitä, viikon tauon jälkeen. Kieltämättä tuntuu aavistuksen hysteeriseltä taas näin iltaa kohti, ihan kiva ko aktivoivat mutta olis mukava osata valjastaa tää energia johonkin järkeväänkin. Ninq vaikka hääjuttuihin tai siivoamiseen, hävettää ko Tui tekee kaiken koko ajan ja sitten väsyy enkä mä vaan osaa sanoa että annapa minä teen. Mua pitää komentaa. :/ Oon aina ollut semmoinen, syntynyt laiskansukat jalassa. (eiksoo söpö sanonta! varmaan joku virtolaisjuttu, emt.)

Nyt koklaan tota kuvajuttua miten se tulee. Tein avatarin Todd and Penguin-sarjakuvasta, toi on ihan ko minun Kapteeni ko se on tehnyt/tekemässä jotain pahaa! <3 (www.toddandpenguin.com, menkää sinne, se on ihana ja suloisin.)

3 kommenttia

Myyrä

19.5.2006 06:04

=:D

Tui

19.5.2006 11:17

Mä en osaa komentaa. Mä en myöskään osaa pysähtyä jos on jotain tekemättä. Enkä näytä kovin hyvin oppivan vaikka hyvin nyt jo pitäisi tietää mitä käy kun yrittää jaksaa enemmän kuin oikeasti jaksaa.

Minusta tuntuu että teen sataa asiaa ja sitten en kuitenkaan saa mitään oikeasti tehtyä. Selviän ihan hyvin tiskaamisesta tai pyykkien pesusta mutta siihen se sitten jääkin oikeastaan. Kaikki muu on älyttömän vaikeaa.

Wilhelmiina

31.5.2006 01:26

Kaikkein kamalinta on Ananaskivennäisvesi, se uusi. Siinä on jotain kammottavaa makeutusöklökettä. YH!!!! Makeutusöklökettä kivennäisvedessä!!! Omena on siihen verrattuna ihanaa.