• JesseJones

SETAn tavoiteohjelman salat julki

Kas näin SETAn päätöksenteko meni internetissä kiertelevien Wikileaks paljastusten mukaan. Jos kommentit vaikuttavat miehisiltä niin se johtuu vain siitä, että äänessä ovat lesbot:

- Olemme historiamme pahimmassa kriisissä. Homous on nykyään muodikas juttu ja meistä on tullut yhtä tarpeettomia ja vanhanaikaisia kuin feministeistä! Meiltä loppuu työt!

- Loppuu työt? Tuohan on todella vaarallinen trendi. Meikäläisellä on vielä monta vuotta eläkkeelle ...

- Voitaisko me liittoutua salaa jonkun vihollisen, vaikka persujen kanssa, jotta meidän olemassaololle jäisi joku oikeutus?

- Voitaisiin, mutta nekin ovat luopioita. Niillä on kaappihomoja toiminnassa mukana ja persut pelkäävät, että ne voivat paljastua minä minuuttina tahansa! Ei me voida luottaa persujen tukeen, niistäkin voi tulla homomyönteisiä!

- No voi hitto. Meidän täytyy nyt keksiä äkkiä joku sellainen tavoite, jota ei voida toteuttaa sataan vuoteen eli se työllistää meidät hyvin pitkäksi aikaa, ja sen täytyy olla myös hyvä trolli.

- Ei tule yhtään mitään mieleen ... Hei, liitytään katoliseen kirkkoon?

- Ei se ole hyvä idea. Ne papit on siellä jo kaikki järjestään kaappihomoja.

- Hmm.... Mitäs ne uskovaiset nykyään vastustavat? Mä en oikein tiedä niiden touhuista kun mä eikä kukaan mun tutuista ole kuulunut enää pitkään aikaan kirkkoon ...

- Tossa on ideaa! Otetaan oppia muslimeilta ja ryhdytään ajamaan monivaimoisuutta ja haaremeja!

- Perkeleen hyvä idea! Me voidaan trollata uskovaisia siitä, että haaremit ovat raamatullisen perinteen mukaisia! Ja viherfeministitkin hyppivät seinille, kun kuulevat tästä!

- Mä olen itse viherfeministi, mutta kannatan tätä ideaa, koska meilläkin on vaikeuksia puolustella omaa olemassaoloamme. Me voidaan alkaa vastustaa SETAa naisten sortajina ja työllistää näin toinen toisemme!

- Ja tässä on hyvä muodikas maahanmuuttokriittinen aspektikin. Suurin osa Suomen muslimeista vastustaa moniavioisuutta, joten me voidaan haukkua niitä perinteisiin suomalaisiin arvoihin sekaantumisesta! Maassa maan tavalla!

1 kommentti

martin

14.12.2010 22:05

Hmmm....