Tois puol homomatriissii

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2010.

SETAn tavoiteohjelman salat julki

Kas näin SETAn päätöksenteko meni internetissä kiertelevien Wikileaks paljastusten mukaan. Jos kommentit vaikuttavat miehisiltä niin se johtuu vain siitä, että äänessä ovat lesbot:

- Olemme historiamme pahimmassa kriisissä. Homous on nykyään muodikas juttu ja meistä on tullut yhtä tarpeettomia ja vanhanaikaisia kuin feministeistä! Meiltä loppuu työt!

- Loppuu työt? Tuohan on todella vaarallinen trendi. Meikäläisellä on vielä monta vuotta eläkkeelle ...

- Voitaisko me liittoutua salaa jonkun vihollisen, vaikka persujen kanssa, jotta meidän olemassaololle jäisi joku oikeutus?

- Voitaisiin, mutta nekin ovat luopioita. Niillä on kaappihomoja toiminnassa mukana ja persut pelkäävät, että ne voivat paljastua minä minuuttina tahansa! Ei me voida luottaa persujen tukeen, niistäkin voi tulla homomyönteisiä!

- No voi hitto. Meidän täytyy nyt keksiä äkkiä joku sellainen tavoite, jota ei voida toteuttaa sataan vuoteen eli se työllistää meidät hyvin pitkäksi aikaa, ja sen täytyy olla myös hyvä trolli.

- Ei tule yhtään mitään mieleen ... Hei, liitytään katoliseen kirkkoon?

- Ei se ole hyvä idea. Ne papit on siellä jo kaikki järjestään kaappihomoja.

- Hmm.... Mitäs ne uskovaiset nykyään vastustavat? Mä en oikein tiedä niiden touhuista kun mä eikä kukaan mun tutuista ole kuulunut enää pitkään aikaan kirkkoon ...

- Tossa on ideaa! Otetaan oppia muslimeilta ja ryhdytään ajamaan monivaimoisuutta ja haaremeja!

- Perkeleen hyvä idea! Me voidaan trollata uskovaisia siitä, että haaremit ovat raamatullisen perinteen mukaisia! Ja viherfeministitkin hyppivät seinille, kun kuulevat tästä!

- Mä olen itse viherfeministi, mutta kannatan tätä ideaa, koska meilläkin on vaikeuksia puolustella omaa olemassaoloamme. Me voidaan alkaa vastustaa SETAa naisten sortajina ja työllistää näin toinen toisemme!

- Ja tässä on hyvä muodikas maahanmuuttokriittinen aspektikin. Suurin osa Suomen muslimeista vastustaa moniavioisuutta, joten me voidaan haukkua niitä perinteisiin suomalaisiin arvoihin sekaantumisesta! Maassa maan tavalla!


Epämuodikkaita poliitikkoja

Kevyt kenttätutkimus paljasti, että perinteisistä poliitikkohahmoista nyt ovat out tyylikkäät naispoliitikot eli ns. "paskasiskot" samoin kuin liian homot homopoliitikot.

Kansa siis haluaa parrakkaita naisia ja niiden kanssa sekoilevia homopoliitikkoja?