Tois puol homomatriissii

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2009.

Parisuhdevinkeistä

Jos olet vielä sinkku vastoin tahtoasi, niin tässä http://www.iltasanomat.fi/hyvaolo/suhteet.asp?id=1736734 on 12 keksittyä syytä, mistä se ei johdu.

Akkainlehtien vakiokamaa ovat parisuhdevinkit. Sen sijaan homoille netti on varmaan turvoksiin asti täynnä seksioppaita sekä sanallisesti että videoina, mutta itse parisuhdejutuista tuskin löytyy yhtään mitään järkevää. Katsotaanpa mitä homonormatiivisuus on tässä asiassa.

Keskityn ihan alkuun eli googletan "finding a good gay partner".

Tässä linkissä http://www.goaskalice.columbia.edu/5733.html joku on tullut kaapista ulos ja huomannut, ettei se ratkaissut hänen ongelmaansa eli poikaystävän löytämistä. Itse asiassa hänellä on nyt vähemmän ystäviä kuin ennen. Hän on saanut oppia siis perussosiaalisia taitoja kantapään kautta. Meillä on kaikenlaisia törmäyksen estojärjestelmiä yhteiskunnassamme, koska ihmiset yleensä eivät pidä ihmisistä. Nyt tämä tyyppi viestittää muille ihmisille, että hän on luopunut näistä perussosiaalisista asioista.

Hänelle sitten vastaa joku Alice, joka kiertää hyvin pitkällä vastaukselle oleellisen kysymyksen. Hän ei vastaa siihen, miten päästä suhteeseen toisen homon kanssa, vaan hän vastaa, mistä muita homoja löytyy. Tässä on nyt taas muistettava se, että useimmat homot eivät pidä useimmista homoista, minkä Alice painaa villaisella. Muiden homojen tapaaminen tuottaa siis uusia toisenlaisia ongelmia.

Alice puhuu hiukan kriittiseen sävyyn homotutkasta ja minä jatkan kokemuksen syvällä rintaäänellä. Jos homotutka piipittää kunnolla jonkun kohdalla niin unohda koko narsistinen ämmä. Kyseessä on yleensä joku ongelmahomo. Tosin tätä lajia kyllä riittää.

Alice sitten vielä sanoo, että homojen ei tulisi ottaa verrata homo- ja heterosuhteita. Jos tässä kohtaa uskot Alicea niin säästyt paljolta kärsimykseltä, jos tapat heti itsesi.

Tässä on sitten http://www.futurescopes.com/gay-dating/599/dating-gay-millionaire-finding-wealthy-gay-partner-internet saitti, joka tyrkyttää homomiljonäärejä köyhille. Luulenpa, ettei se ihan noin vaan onnistu. Joka kuuseen kurkottaa se katajaan kapsahtaa, eli tiedä oma tasosi. Miehen pitäisi olla samanlainen kuin sinä sekä älyllisesti että sosioekonomisesti. Köyhälle ja tyhmälle sopii köyhä ja tyhmä mies, fiksulle ja köyhälle toinen fiksu ja köyhä (akateemikot, huom!). Usein rikkaan kanssa seurustelu töksähtää köyhemmän kateuteen. Eräs onnenonkija oli jopa murhasta syytettynä tässä taannoin.

Tämä saitti http://tweetswanted.com/onlinerelationships/online-dating/gay-men-can-find-partner-on-the-internet/ taasen toteaa, että jos juoppojen kanssa seurustelu keskellä yötä ei kiinnosta, niin online deittailu on vaihtoehto. Mitä juoppouteen tulee niin suosittelen juottamaan poikaystäväkandidaatin jossain välissä humalaan. In vino veritas eli jos sieltä aukeaa joku matolaatikko, niin harkitse seuraavaa.

Tuo site sanoo, että voit määritellä omia arvojasi webbisaittien lomakkeisiin. Ota huomioon, että vastapuoli voi olla lukutaidoton tai muuten vaan jättää nämä määreet huomiotta. Ja ainakin Gayromeossa nämä määreet ovat jotain ihan UFO-juttua, joista tulee vaan mieleen kysymys, että mitä ihmettä ne ihmiset Gayromeon taustalla itse ovat.

Baarit ja diskot ovat sosiaalisina ympäristöinä niin mitään sanomattomia, että niissä valitettavasti voi törmätä ihan mihin tahansa. Kuten eräs nyttemmin kuollut oikeustieteen professori.

Paikoissa, joihin on pääsymaksu, on yleensä vähän siistimpää väkeä. Ei sitä samaa, joka kävelee kaduilla. Älä sorru katuroskaan, kuten eräs tyttö laulaa.

Tässä joku teini kysyy, miten löytää homopartneri koulusta:
http://www.answerbag.com/q_view/700366

Tässä on hiukan vastausta:
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080119094815AAFMN3z

Kyllä niitä homoja löytyy internetistä, mutta niissä on laatuongelmia.

Internetin ohjeissa siis sivuutetaan tämä hankalin pulma eli siipan valinta. Loogisesti, kun aihetta ei haluta käsitellä, siirrytäänkin sitten seuraavaan eli parisuhteen todellisiin tai kuviteltuihin ongelmiin. Tässä http://gayteens.about.com/od/datingandmeetingothers/a/dating_older.htm kun teini deittailee itseään vanhempaa.

Joten katsotaanpa, mitä neuvoja tämä http://gayteens.about.com/od/datingandmeetingothers/a/dating_older.htm sivusto antaa tälle parille http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1747401 kysymättä.

Sivustolla puhutaan siveellisesti 10 vuoden ikäerosta, mutta yleensä se asettuu yhteen sukupolveen, kuten Iltasanomien jutussa. Madonna, Sauli Niinistö ja Paavo Lipponen ovat tätä sarjaa.

Minä en oikein usko, että Iltiksen jutun mies ei olisi löytänyt ikäistään seuraa. Arvelen pikemminkin, että hän fanittaa juuri naisensa ikäistä seuraa. Tätä seksuaalista motiivia selitellään usein, että "vanhempi on kokeneempi" tms. Jotkut taasen eivät välitä iästä.

Sivulla mainitaan sellainenkin motiivi, että jostain pitää katto löytyä pään päälle, kun kotoa on tullut kenkää. Näihin järkyttäviin tapauksiin törmää joskus, mutta harvemmin Suomessa.

Sitten sivulla on taas tyhjästä nyhjäistyä hömppää. Suhteessa ei yleensä olla tasa-arvoisia, ja lisäksi suhteen osapuolet mittaavat sitä tasa-arvoisuutta eri tavalla. Ja usein se nuorempi osapuoli terrorisoi sitä vanhempaa osapuolta kuin vaimo ikään.

Jos vanhempi osapuoli on aiemmin deittaillut nuoria niin on todella tyhmää kysellä, miksei hän deittaile ikäisiään, kuten tuo webbisaitti ihmettelee. Sen sijaan on fiksua alkaa arvella, koska nuorempi osapuoli joutuu kiertoon.

Jos partneri toteaa, ettet lähde homobaariin yksin notkumaan niin se on sitten niin. Se kuuluu sopimukseen. Useat vaimot rajoittavat miestensä oikeutta tavata vanhempiaan sekä käydä töissä !

Sitten tuosta yhteensopivuudesta. Puolison harrastusten ei todellakaan tarvitse olla samat kuin sinulla. Jos vaimo harrastaa pitsinnypläystä niin ei kenellekään heteromiehelle tule mieleenkään, että hänen pitäisi olla siitä kiinnostunut. Tai vaimon jääkiekosta. Sen sijaan homonormatiivisessa kulttuurissa tätä vaaditaan. Miksi ihmeessä tällainen idealisoitu kaksoisstandardi?