Tois puol homomatriissii

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2010.

Homosusiparit nukkuvat?

Eduskunnassa keskustellaan avoliiton erolainsäädännön yhdenmukaistamisesta avioliiton erolainsäädännön kanssa. Homosusipareille (avopareille) tämä ilmeisesti tarkoittaisi, että heidänkin eronsa menisi vastaisuudessa rekisteröidyn parisuhteen eron mukaisesti.

Jos aikoo säilyttää samanlaisen taloudellisen suhteen kuin avoliitossa niin uuden lain mukaan pitäisi rekisteröidä parisuhde avioehdoin - luulisin.

Olikos täällä jossain lähellä joku bloggaava homokansanedustaja tai homomyönteinen, joka voisi esittää asiasta lyhennelmän, koska eiväthän laiskat ihmiset viitsi lukea niitä eduskunnan pöytäkirjoja?


Itkupotkuraivari

Poliittisessa scheissen-jauhannassa eli vaalipropagandassa (muistutan, että minulla on jäsenkirja) on viime aikoina käytetty monenkin poliitikon ja wannabe-poliitikon kirjoituksissa hiekkalaatikko-vedätystä.

Muistakaa nyt rakkaat äänestäjät, että valitsette kuitenkin seuraavaan eduskuntaan neljäsosan psykopaatteja ymmärtämättömyyksissänne, joten kerron tässä vähän miten
psykopaatit puhuvat.

He vedättävät usein puhumalla ideaaleista, ihanteista, joita ei ole olemassa sen enempää kuin Taivasten Valtakuntaa. Ideaaleilla on kiva vedättää, koska oikeastaan kukaan ei ilkeä sanoa, että puhuja valehtelee - ollaanhan sitä ainakin ulkoisesti hyvän asian puolella.

Poliitikkojen puheissa hiekkalaatikko on tällainen Taivasten Valtakunta, jossa lasten käytös konvergoituu kohden toisten kunnioitusta ja keskinäistä huomaavaisuutta.

Käytännössä kuitenkin hiekkalaatikolla nähdään monenlaista esitystä. Häkämiesten veljekset mätkivät toisiaan turpaan, Uotit räkivät ja kiltit tytöt puhuvat paskaa toisistaan selän takana. Hiekkalaatikolta saattaa siis löytyä toisinaan muutakin ikävää kuin satunnaista koiranpaskaa.

Psykopaattipoliitikkojen mielestä hiekkalaatikon paras tyyppi on hiukan kiltin tytön tapainen, joka alistaa muut valtaansa puhumalla lipeviä ja muutenkin mukavia.

Sitten on näitä, jotka oppivat hiekkalaatikolla alistamaan muut valtaansa itkupotkuraivarillaan. Jos on vähän laiskanpuoleinen ja muutenkin saamaton niin sehän on vain tasa-arvoa, kun änkeää valmiiseen pöytään itkupotkuraivarilla. Siis täysin hyveellistä käytöstä. Huonoa käytöstähän kannattaa puolustella sillä, että on ainakin näennäisesti hyvän asian puolella.

Tuollainen käytös on säilynyt darwinismin pyörteissä, koska heteroseksuaaliset miehet antavat aika paljon anteeksi naisille kohtumonopolin takia. Puhutaan nk. lasilattiasta, kun sarjamurhaajasairaanhoitajia on alettu ottaa kiinni vasta viime aikoina. Aiemmin poliisi kieltäytyi tutkimasta sarjamurhaajasairaanhoitajia.

Minä taasen opin, että paras tapa käsitellä hiekkalaatikon silmille hyppiviä lusmuja on ottaa tukeva ote hiekkalapiosta, tähdä tarkasti ja kajauttaa täysillä päähän.

Kunnioitusta ei saa, jos sitä ei ota. Idea ei ole mitenkään originelli. Tämä poikkeaa vain vähän sen tytön strategiasta, joka iski minua täysillä korvaan. Tuo korvatillikka johti myös elinikäiseen uskoon sukupuolten tasa-arvosta ja uskoon feminismistä hömpötyksenä: Kyllä akat osaavat puolensa pitää halutessaan.