Tois puol homomatriissii

Näytetään bloggaukset syyskuulta 2010.

Näin lahjot poliisia oikein

Olipa kerran tamperelainen viherpipertäjäpoliitikko, joka pahaksi onnekseen fillaroi ylinopeutta poliisin tutkaan. Siinä poliisiauton nahkaisella takapenkillä hänelle pälkähti päähän tarjota poliisille kahvit.

Poliisi ei sanonut mitään, mutta myöhemmin tuli sitten kutsu käräjille poliisin lahjomisen yrittämisestä.

Tampereen raastuvanoikeudessa tapausta pidettiin läpihuutojuttuna ja syyttäjä kysyi hiukan kyllästyneenä, niin kuin muodon vuoksi, että ehdotteliko kansanedustaja kahveja poliisille sen takia, että kansanedustaja on, kuten yleisesti tunnettua, kävelevä kahviautomaatti.

Kansanedustajamme vastasi, että ei toki, homona hän ehdottelee kaikenlaista komeille miehille.


Miljardöörit ovat heteroja

Aiemmin homotutkimuksessa on väitetty, että homot ansaitsevat keskimääräistä enemmän. Kun kyseessä on ensinnäkin yhteiskuntatieteellinen tutkimus niin suhtaudun tutkijoiden laskutaitoon jo heti varauksella. Ja sitten kun on kysymys vielä homotutkimuksesta niin se on erittäin epäluotettavaa.

Jo aiemmin on tiedetty, että Suomen 1000 suurimman veronmaksajan listalla ei kovin montaa homoa loista.

Nyt sitten Gawker on tehnyt demografisen analyysin Forbesin julkistamasta 400 rikkaimman amerikkalaisen listasta. Listalle pääsi miljardin dollarin omaisuudella.

http://gawker.com/5645917/the-forbes-400-a-demographic-breakdown

Listalta löytyy 1 musta, 3 homoa, 4 intialaista, 34 naista ja 30 juutalaista jo 100 rikkaimman joukosta.


Homovouhotukselle loppu

Persujen Vesa-Matti Saarakkala kertoi sen, mikä ei ajattelevalla ihmiselle tullut yllätyksenä, että persujen persuarvoihin kuuluu homo- ja lesboliitoista vouhottamisen sysääminen takaisin marginaaliin, "sinne minne se kuuluukin".

http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Perussuomalaiset+ajamassa+vihreit%C3%A4+marginaaliin/1135260403885

Pari rasistia täälläkin kävi kalastelemassa kannattajia ko. puolueelle. Meniköhän kuinka moni halpaan? Olihan se nyt ihan selvää, että kyseessä on sateenkaariväelle vihamielinen puolue.

Kyllä niille edelleenkin hölmöjen äänet kelpaavat, mutta kiitos tulee sitten kirveellä.


Piiskaa pyllylle työhaastattelussa?

Kaikenlaisten netissä liikkuneiden juorujen ja lehtitietojen perusteella rakennusalan mies pahoinpiteli alastomia nuoria miespuolisia työnhakijoita:

http://www.punkinfinland.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=24271

http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Mies+pahoinpiteli+alaik%C3%A4isi%C3%A4+alastomia+ty%C3%B6nhakijoita/1135260124635

Juorujen mukaan mies oli kunnostautunut armeijassa eikä palkannut sivareita. Vaikka teot kohdistuivat vähäpukeisiin nuoriin miehiin niin rekrytoija väitti, ettei motiivi ollut seksuaalinen. Yhtiön hallituksessa näytti olevan samalla sukunimellä naispuolinen henkilö. Vaimo?

Juorujen mukaan mies oli valitellut työvoimapulaa ja ihmetellyt, mikseivät hyvät työntekijät viihtyneen kauaa hänen firmassaan.