• xjoshua

Pala historiaa #2

Lyhyesti suhteista. // Tai ei niin lyhyesti.

Poika X.
Xn kannsa "seurustelin" muistaakseni '05 kesänä. Hän on samanikäinen kuin minä.
Koko homma alkoi luokkakaverista, joka mesessä (naurakaa vaan, nauran itsekin) liitti sitten kaverinsa keskusteluun, jonka kanssa sitte juttu luisti tosi kivasti.
Jatkettiin sitten keskustelua kahestaan, meni vuosikin ennen kun tämä sitten alkoi puhua vihjailevaan sävyyn, ja kyllä, olin ihastunut siihen aikoja sitten.
Nähtiin koulunpäättäjäis päivänä, käytiin leffassa. Olo oli todella vaivaantunut, en tuntenut oloani mukavaksi sitten ollenkaan, vaikka siitä pojasta jonkin verran tykkäsinkin.
Pojan ujous katosi teatterissa valojen pimetessä, jolloin homma alko mennä mulle liian "läheiseks".
Tona aikana olin tyttömäisilläni, ja itsetunto oli vaakalaudalla.
Nähtiin vielä kerran, joka olikin viimenen.
Poika kertoi minun olleen varalla, valitsi nätimmän jonka kanssa on edelleen.
No hard feelings, vaikkakin se oli yhtä lailla kolaus itsetunnolle ja helpotus.

Poika Y.
Tähänkin poikaan tutustuin netin kautta, tosin nettipelissä, Ragnarok Online (en naura, mutta naurakaa te vaan :D). Olikohan uusivuosi '06. (Uutenavuotena koneella? kyllä)
Poika on siis vuotta vanhempi USAsta, Oklahomasta.
Tilanne jossa "tavattiin" oli niin häkellyttävän idioottimainen näin jälkeen päin ajatellen, että.
Törmäsin siihen ihan sattumalta, sen kommentti iski muhun, ajattelin että tollapa on hauska luonne, haluun jutella sen kanssa. Josta sitten alkoi ihastus ja plaplapla.
Oli meillä suunnitelmia ja niin edelleen. Sen oli tarkotus tulla silloisena seuraavana kesänä Suomeen, jota ei siis koskaan tapahtunut.
Vahvana romantikkona ajattelin että kyllä se toimii, mutta jossain vaiheessa tulin järkiini. Tuolloisena aikana olin ns. Tomboy/sukupuoli neurtaalissa vaiheessa. Aloin jo miettiä suhdetta käytännössä. Miten asiat toimis, kun en oikein haluaisi olla siinä kropassa, enkä halua näyttää sille paksua vaatekertaa enempää enkä kyllä piilotellakaan. Jne.

Sitten tuli Daniel.
Toukokuu '07. Tavattiin mulle tutussa ja turvallisessa foorumi miitissä. Se oli mulle sitä kliseistä "love at first sight". Meillä synkkas heti, vaikkei koko kahden päivän aikana puhuttu juuri mistään, satunnaisia lauseita vaan, vaikka vietettiinki paljon aikaa sillon, ja mm. nukuttiin vierekkäin. Ah, voisin kertoo koko kahden päivän tapahtumat, mut siitä tulis tosi pitkä ja tylsä muille :D
Lyhykäisyydessään: meillä vaan synkkas, tunnustin ihastukseni Danille n. 4 päivää miitistä ja mentiin kihloihin heinäkuun lopulla.
Dan on parasta mitä mulle on koskaan tapahtunu, ja niin mahdottomalta kun se kuulostaakin, Dan on aivan varmasti täydellinen mulle. Everything I could hope for and even more. :)