• xjoshua

Pala minua #2 - Trans.

Saatiin vihdoinki tilattua kunnon binderit netistä. Ei enää tarvii bindata ideaalisiteellä, tulee varmasti olee helpompaa kesällä, vaikka toi onkin aika epähengittävää materiaalia.

Jotenki lohduttavaa kattoo Youtubesta Female To Male (FTM) ihmisten videopäivävkirjoja, seurata niiden prosessia ja pysyy ajan tasalla mitä niille kuuluu ja millanen olo niillä on ja niin edelleen.
En malta oottaa sitä omaa diagnoosia ja hormoneiden saamista. Toivottavasti ne saan kans, kuulemma Suomessa melko vaikeeta.

Tekis mieli kertoo kaikkee, mutten tiiä mitä kertoo.
Kumminki yllättävän moni on jo nyt kommentoinu.

Kysykää ihmeessä. Vastaan mielelläni.

- Josh

7 kommenttia

martin

30.3.2008 19:52

Miten siis koet identifioitumista miehenä? Olethan joutunut syvästi pohtimaan asiaa, eikö totta?!
Kiva, että olet täällä - ja ilmoitat vastailevasi mielellään!

xjoshua

30.3.2008 20:42

Ai siis mistä syistä?
Niikun luultavasti edellisissä postauksissa kertonu, pienestä asti tuntenu olevani jotenkin väärässä kropassa, tavalla tai toisella.
Tuntuu vaan etten sovi tähän mihin synnyin. Ja uskoin ehkä aina että poikana olisin enemmän sinut itteni kanssa , ja niin.
Joo, tottakai oon miettiny asiaa pitkään, ei tää eiliseltä revittyä ole.

Kerro toki jos ymmärsin kysymyksen väärin. :)

Napalmia

30.3.2008 23:05

Kauan sitten oli ravintola Gambrinissa kaunis nuori ja siro transseksuaali ( male to female ), jota kiusattiin ja pilkattiin. Jengi löi vetoa arvuuttamalla oliko hän mies vai nainen. Hän oli varsinainen paikan keskipiste, mutta tosi mukava ja kiva. Hyvä työssään. Säälitti silloin ihmisten ennakkoluuloisuus. Sitten hän katosi jonnekin enkä ole häntä sen koommin nähnyt. Ilmeisesti korjausleikkauksen jälkeen.

Sitten kerran kävin ulkona yhden toisen transseksuaalin kanssa( male to female ).Tapasimme sattumalta ja juttelimme ja sovimme yhdet treffit. Hän oli silloin ensimmäistä kertaa ulkona naisen roolissa.

Huomasin, että heillä saattaa olla tapana hiukan "ylipukeutua" siihen sukupuoleen, minkä kokee omakseen. Useinko kauniit miehet haluavat sukupuolenvaihdosleikkausta ?

Torontosta

31.3.2008 03:21

Kaikkea hyvaa sinulle. Pitka matka, aika korjaa kaiken.

martin

31.3.2008 14:00

Xjoshua!
Kiitos vastauksestasi. Ajattelinkin itse, että et fyysisesti koe olevasi oikeassa ruumiissa silloin, kun et ole poika. Kysymykseni liittyikin seuraavalle syvemmälle tasolle eli mikä siinä poikuudessa on sitten Sinulle sopivampaa kuin tyttöydessä? Mistä näet, että olet väärässä ruumiissa verratessasi tytön ja pojan ruumista? Ymmärrän, että fyysinen oleminen on kokonaisvaltaista, mutta osaatko sanoa jotain olennaista seikkaa erosta...? Mikäli katsot vastaamisen tähän olevan ongelmallista, niin kerro sekin.
Siunausta matkallesi!

martin

31.3.2008 14:07

Pyrin siis ymmärtämään eroa kokemistavassa olla poika tai tyttö sekä fyysisesti että myös psyykkisesti. Eläessäsi väärässä ruumiissa olet varmaan selkeästi joutunut kokemaan eron. Minua kiinnostaa suuresti tämä ero ja uskon, että Sinä osaat valottaa osaltasi eroa.

kesäpoika

31.3.2008 23:06

Tässä on monta kysymystä:
Onko sulla transsukupuolisen ihmisen vai pojan identiteetti? Tietysti olet väkisin kumpaakin, mutta koetko että jos olisit syntynyt pojaksi niin kaikki olisi ok, vai että transsukupuolisuus on ikäänkuin osa sua? Tahdotko tulla kohdelluksi poikana, and no questions? Oletko poika vai ei-tyttö?
Varmaan vähän samaa kun toi äskeinen kysymys, mutta eri näkökulmasta: miten koet oman vartalosi? Varmaankin toivot, että muut näkevät sut poikana, mutta miten paljon sitä joutuu miettimään..? Onko susta esim. inhottavaa että sua kosketetaan, vaikea halata tms. väärältä tuntuvan vartalon takia? Liittyykö tunne väärästä vartalosta vaan suhteesa muihin ihmisiin ja siihen millaisena sut nähdään, vai onko sulla itsellä yksin inhon tunteita tms. tytön vartaloa kohtaan?
Kun kohtaat uusia ihmisiä, niin kerrotko olevasi transsukupuolinen vai poika?
Koetko että kun pääset eroon väärästä vartalosta voit jollain tavalla vapautua hyväksikäytöstä ja kaikesta mikä siihen liittyy? Luuletko että hyväksikäyttö liittyy siihen, että et halua olla tyttö? Olisiko yhtä haluttavaa olla poika jos hyväksikäytön kohteena olisi ollut synnynnäinen pojan vartalo?
Koetko olevasi homo, vai sillä tavalla sukupuolten ulkopuolella, ettei suuntautuminen tunnu määriteltävältä?

Sä olet tosi söpö. :)