• xjoshua

Minä ja ... minä?

Daniel sano tossa yks päivä aika hyvin mun suuntaumuksen.

Ollaan pitkää mietitty mitä mä oon ja mikä mun suuntaumus sitten on.
Saisinkohan mä sen tarpeeks selvästi selitettyä...

Mä en niinkään tykkää tyttömäisistä tytöistä. Mä en nää niitä pitkätukkasia, meikeillä päällystettyjä muijia tiukoissa vaatteissaa, kauniina. Mut tyttömäisenä nätti esim. 'female to male' jätkä tai ihan vaan tomboy tyttö on vaan jotain niin kaunista! :D
Tykkään enemmän feminiinisistä pojista, ... johon ilmeisesti luen myös homot, vaikkei läheskään kaikki oo niin tyttömäisiä (Duh!).

... Eli tiivistettynä: tykkään tyttömäisistä pojista, ja poikamaisista tytöistä. Eli oonko sitte transsuuntautunu? : D
Tosin, kyllä mä näin ("ulkopuolisten" silmään) jätkänä voisin seurustella tytön kanssa, vaikkakin saattais hetero tytöllä olla vaikeuksia kun ei ruumis oikein osu kohalleen sen mahdollisen mieltymyksen kanssa.
Hetero jätkät ei mua huoli, se on varma. Homopojan kanssa ilman muuta.

... Periaatteessa panseksuaali... mut ....
Äh, en mä oikeen lue itteeni mihinkään seksuaalisensuuntaumuksen omaavaan. Mä tykkään kirjaimellisesti niistä ihmisistä itsestään, en "sukupuolesta". (niikun aika moni biseksuaali sanoo)

1 kommentti

mopsi22

9.4.2008 11:38

Josta hyvin pääseekin sitten siihen johtopäätökseen, että luokittelu on täysin turhaa. Miksi yrittää määrittää itseään olemassa olevien luokkien mukaan, kun niihin ei sovi yksikään ihminen tällä pallolla.

Olet sinä, minä olen minä jne. Ei siinä sen kummempaa ole :) Olemme yksilöitä, emme sopiviin lokeroihin istuvia, standardimittaisia pökkelöitä.