• xjoshua

Jotain päivitystä tietoihin?

Ei oo tultu käytyä täälläkään pitkään aikaan.

Mitähän tällä välillä on tapahtunu.
Muutettiin pois Tampereelta elokuussa, oltiin asunnottomana noin puol vuotta, jonka aikana ehdittiin majailla mun tädin luona pari viikkoa, kasvattivanhempien luona yhteensä noin neljä kuukautta, ja siinä välissä parin kaverin ja Danielin veljen luona Tampereella. Saatiin viimein kasvatti-isän tutulta vuokrahuone kommuunista, jossa ollaan ehitty asua suurinpiirtein kuukauden verran, ja hyvin viihdytään, sillä kommuunissa asuvat ovat kovin suvaitsevaisia ja avoimia.
Käydään nyt molemmat lukiota siellä missä sen alotin, ja käyn nyt siis kolmatta vuotta neljästä.

Sain lähetteen transtutkimuksiin läpi pienen säädön jälkeen ja oon ehtinyt käydä jo kahdella tapaamisella. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, saan diagnoosin syyskuussa ja jouluun mennessä uuden äänen.

Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden määritelmät on muokkautunu vähän oikeammaksi ja tarkemmaksi, kenties toistoakin tulee.

Alotetaan vaikka sukupuolesta. En periaatteessa välitä niinkään sukupuolista tai sen määritelmistä, ne on lähinnä vähän samankaltaisia määritelmiä kuin vaikka hiustenväri tai vaatteet jotka sillä henkilöllä on yllä, se ei ole kovin olennainen tai rajoittava tekijä. Koen itseni minuksi, mutta jos pitää päättää niiden sukupuolien väliltä mitä vaihtoehdoiksi annetaan, lähinnä olisi 'poika'. Miestä (tarpeeksi maskuliinista määritelmään mies) musta tuskin tulee koskaan, ja kaiken lisäksi pelkään tietyn verran maskuliinisia ihmisiä, joten olisi siis jotenkin loogista etten myös, ... no joo, lähinnä se miten käyttäytyy ja miltä näyttää ei oikein sovi määritelmään mies. Vaikea selittää, mutta kenties tuosta tajuaa jotain.

Ja sitten seksuaalisuus. En koe itseäni juurikaan seksuaaliseksi, mutten kumminkaan ole aseksuaali tai autoseksuaali. Masturbointi on jotain outoa ja vierasta, ja seksi jonkun muun kuin nykyisen kumppanini kanssa on vain jotain mitä en osaa kuvitella tai mitä en edes haluaisi kokea. Sen sijaan tuntisin ja vaikuttaisin olevan joskin varsin polyromanttinen, mistä kumminkin mennään taas siihen etten pidä "perinteisistä" feminiinisistä naisista/tytöistä, mutta vähän maskuliinisemmat tai androgyynimmät (tms) naisettytöt saattavat hyvinkin olla kovin viehättäviä. Ja tietenkin jo aiemmin mainittu: pidän "kauniista"/jonkin verran feminiinisistä pojista. Näen toki jotkin feminiiniset naiset ja maskuliiniset miehet viehättävinä, mutta en romanttiseen pisteeseen asti.

Eiköhän tuossa ole tarpeeksi minusta ja mun mieltymyksistä.

Kuva musta (suurinpiirtein) nykyään, tosin kuva otettu heinäkuussa '08.

2 kommenttia

Torontosta

23.3.2009 02:43

Olet aika kiinnostava tapaus, rehellinen ja paljon elamaa mennyt lapi niin nuorena. Toivon sinulle KAIKKEA HYVAA jatkossa.

Torontosta

23.3.2009 02:46

Lisaa viela.. talla montralissa on Jojo Savard, ennustaja jolla oli iso tv show, teki hanet rikkaaksi. Sitten jotain tapahtui menetti paljon omaisuutta, broke. Joku kysyi etko nahnyt sen tapahtuvan kun olet selvinnakija?