• maakf

oiettä

Koko viikonloppu menikin pupun kanssa ollessa, oli kivaa. Katottiin taas paska leffa, joka vaikutti ihanan pelottavalta kauhulta ja olikin jotain ihan muuta.

Voiettä ku luin eskon livejournalia ja sieltä sen tappeluita isänsä kanssa ni tuli mieleen perjantai kun iskä alotti jokakuukautisen vainoamisensa.

Olin töissä ja iskä alko soitteleen siinä iltapäivällä ja laitoin koko ajan luuria korvaan kun en pystyny vastata. Sitten tulee viestiä: "Etkö uskalla vastata", "Tulen ja lopetan nuo sinun viestit. Jos olet yhtään viisas et pidä yhteyttä demon" ja "Minä tulen sinne käymään". Tollaset kolme viestiä peräkkäin. En nyt ymmärtäny niiden pointtia, mut se äijä onkin aina ihan raivoissaan jos sille ei vastaa puhelimeen.

Sit vastasin sille et "mitä sä nyt riehut, ei oo nyt aikaa puheluilles kun oon töissä. Etkä tule". Sit se taas soitti tuhat kertaa peräkkäin, en mä töissä kerkee sille vastata, eikä ois enää kiinnostanukkaan. Sit tuli viestejä: "Lopeta ne demonihommat. Tiedät kyllä mistä on kyse" ja "tulen jos tulen". Sillon muutama viikko sitten kun vähän pelailtiin spiritismiä ja satuin siitä äitille mainitsemaan ja iskä sit veti siitä hirveet skitsot ja näköjään vieläki raivoo siitä. En ymmärrä sitä tyyppiä.

Sit vastasin sille et "älä viitti änkeytyä". Se yritti taas soittaa sata kertaa ja sit laitto viestin "viihdin jos tuntuu että on pakko tavata". Miks sen pitää soittaa satatuhatta kertaa peräkkäin jos laitan sille luuria. Mitä seki tajuaa? Oli varmaan taas kännissä ja sai jotku kohtaukset. Eiks se nyt vois vaan jättää mua rauhaan, ois ihanaa. En haluais olla sen kanssa tekemisissä. Enkä äitinkään enää kun siitäkin on tullu niin rasittava sen jälkeen kun se on saanut tietää asioita minusta. Ennen se on luullut että oon joku hetero, jota kiinnostaa sen jeesustelut ja raamatut. Ne nyt vaan on mulle ihan turhia asioita. En mä halua tavata niitä kumpaakaan enää. Ei ne oo mulle ollenkaan tärkeitä ihmisiä. Rasitteita vaan. Ei kiinnosta olla semmosten ihmisten kanssa, jotka eivät voi hyväksyä elämäntapaani ja pitävät sitä vääränä ja pahana. Oi että kun meillä onkin niin ihanat välit, oi tätä autuutta<3<3<3.

No nyt on vuodatettu pois mielestä tämäkin asia. N. kuukauden päästä on odotettavissa seuraava iskän tai äitin puhelinhyökkäys.

-------------------

Niin ja vielä, miksei sinne BBtaloon voida ottaa ketään mielenkiintoisia tai vähän erilaisia tyyppejä. Kaikki tommosia tavispimppoja. Ottais nyt jonku himohipin tai gootin tai vaikka transseksuaalin, vähä ois ihanaa. Nyt siellä on niin paljon niin näkymättömiä tyyppejä et niistä sais ottaa puolet pois eikä kukaan huomais eroa. Onneks marko sentään lähti.

Ja vielä vielä, mulla on uus ihana söpö 22" littana telkkari<3