Rakas blogini...

Edellinen

;P

Muutan 1.5. uuteen himokkaaseen asuntoon. Ei täällä näitä skitsonaapureita kestä. mmmmm, himokas asunto järven rannalla.

Toissa viikonloppuna oli hullun kivaa MDQssa. miaumiuamiuamiua heippa.

....pspssppss.. ihan vammanen tää mun blogi


Kutsu

Sain juuri postista kutsun. Siinä lukee että, "tervetuloa vanhojen opiskelijoiden alumnipäivään kertomaan nykyisille, mihin vanhat kykenevät. Vai kykenevätkö vanhat?". Semmoinen tilaisuus olisi 20.3. Huono päivämäärä. En pääse. Ei olisi kiinnostanutkaan.

En muista kenen blogia tässä yks päivä luin, mutta siinä oli jotain vanhenemisesta ja siihen ei voinut kommentoida. Väitti kuitenkin että vanhenemisen merkkejä olisivat mm. omille jutuille yksin hihittäminen ja itsekseen puhuminen. Minä olen harrastanut molempia ihan lapsesta asti. Nytkin puhun kaiken ääneen, mitä tähän kirjoitan. Joskus kun oikein kovasti pälpätän täällä itsekseni, kysyn itseltäni ääneen, että mitä mä itekseen puhun. Ehkä mulla on paljon mielikuvitusystäviä.

Mutta nyt ylös sängystä ja laittautumaan ja töihin!


????????????

En tiedä mitään. Ärsyttävää. Haluaisin tietää jotain, mikä mua kiinnostaisi ja mitä haluaisin tehdä. Tai tietää edes, missä haluaisin asua. Nyt vaan jumitan täällä ja teen tylsää turhaa työtä, josta saa sen verran rahaa, että kulutan ihan vahingossa kaiken, mitä saankin. Ajattelin ostaa asunnon. Sitten olisin toisaalta vain pahemmin jumissa täällä, tässä kaupungissa. Mutta olis kivaa, jos olis oma asunto. Sen voisi sitten myydä voitolla muutaman vuoden päästä. Osaisin remontoidakin. Tai sitten vain ämpyilen lisää. Enkä saa mitään aikaiseksi. Ehkä saan häädön itselleni aikaseks. Menen kuitenkin tiistaina pankkiin kysymään, että kannattaisko se asuntohomma. Rasittaa tämmönen vammailu. Ehkä alan narkkariks. Sit ei olisi muuta ajateltavaa kuin se että mistä saan seuraavan annoksen mömmöjä.Porttikielto maapallolle

Naapuri ei arvostanut kolmen päivän bileitäni ja vuokraukkeli tuli antamaan sunnuntaina jonku varotuslappusen. Saahan niitä jaella, mikäs siinä. Mentiin sitten naapurin ovelle ihan noin niinku jotenkin sovittelemaan asiaa ja saatiin kuulla, kuinka hän on jo kuukauden ajalta kirjannut ylös kaikki äänet hiljaisuusajan jälkeen. On oikeen päivämäärät, kellonajat ja kuvaukset äänistä. Että semmosta.

En jaksa ihmisiä. Haluan ostaa metsämökin ja muuttaa sinne.


Reikiä päässä, aivosolut nolla.

Nyt on semmonen tappokrapula päällä että pyhä kolminaisuuskin on kolmessa osassa. Kaikkihan lähti siitä että ajateltiin pitää pikkuiset sivistyneet mun 21v synttärit torstai-iltana. Eli vähän kakkua, pari drinkkiä ja thats it. 3 päivän putkihan siitä sitten muodostui. Torstailta on ihanaa videokuvaa, jossa laulan karaokessa tunteella Peltirumpua. Muistikuvaa ei sitten olekaan. Perjantailta olenkin näköjään kirjotellu jotain. Eilen piti käydä yhillä tasottavilla amarillossa ja syödä samalla. Eli loppuillasta jorattiin taas Feverissä sen verran kovasti et pokke päätti häätää meidät. Esko törmäs pihalla johonki nettituttuunsa ja lähin itekseen käveleen kotia. Simmahdin melkein eteiseen ja Esko tuli myöhemmin rimputtaan ovikelloo, mihin en tietenkään herännyt. Eskoliisa päätti jäädä rappukäytävään nukkumaan.

Semmonen reissu tällä kertaa. Nyt loppuu nää putket. Baaritkin on oikeestaan ihan perseestä revittyjä paikkoja. Eli ens viikonloppuna perjantaina syndejen uusinta ja lauantaina ystävänpäivänä rakkauden bileet. Kauankohan aivosolut kestää tätä menoa? Siis jos niitä on enää jäljellä. Kai siellä pari vielä kituuttaa.


drunkjdrunkdrundkjhndrukndru

MIAU oltii just esekon kaa partyilee feverissä. Esko tilas meille 15 euron drinkit jotka nous aika kivasti nuppiinXD. Puhuttiin joillekki randomeille jotain paskaa ja jensku tuli yllättäen paikalle. Sit jensku pirjos veret pitkin sohvia ja pokke tuli häätään pihalle. Soitettiin 112 et mitä pitää tehä jos pirjoo veret ja ne sano et menkää taksilla sairaalaan. ei ollu rahaa mut poliisiauto oli lähellä ja kysyttiin kyytii sairaalaan. ne samno et ottakaa taksi vaikka sanottiin ettei oo rahaa nyt. olin jättäny kortinki kotiin ja ottanu vaan vähän käteistä ettei menis kaikki rahat taas viinaan. käveltiin sit mulle ja jenssku sammu ny ja toivottavasti se ei kuole mut kirjotan tätä ihan kännissä ja miau to juur glitteranal, GRAUH!!!


njamnjammmm KAKKUA NJJAMM!!!

Ihanaa ku on koko ajan kakkua. Tehtiin eilen tosi hyvää suklaakakkua ja sain tänään töissä himokasta kinuskikakkua. Kakku tekee onnelliseksi. On hyvin mukavaa kun tekee mieli kakkua ja etenkin suklaakakkua ja sitä on saatavilla helposti. Tässä on täytteenä hunajakaakaokermavaahtoaP: Njam. Kakun syöminen on niin mukavaa. Suklaakuorrutekin on ihanaa muffemöfföö. Satatuhatta kaloria suupalalta, naminami. herKullista. Kirkkaanvihreita lököhousujanikin on kiva pitää taas päällä. Ihana puli-ilta putkapatjalla<3


HYVÄÄ UUUUUTTA VUOTTA!

Sain tänään kuulla, että tämä minun "salainen" blogini on paljastunut! Miten nyt voin tänne kirjoittaa kun tiedän, että tätä voi lukea myös jotkut, jotka tietävät kuka minä olen!!! Järkyttävää. Luen kaikki vanhat juttuni ja poistan puolet paniikissa. No en poista, mitä väliä. Mut nyt pitää alkaa tekeen kaikkee, tänään on himokkaat UVbileet.


krismas

Joulu meni kivasti. Aaton olin itekseni ja järjestelin kämppää, sain paljon aikaiseksi. Jouluiltiin amerikkalaisittain joulupäivänä pupuni kanssa. Meillä olikin todella perinteiset jouluruoat. Tehtiin pizzoja ja boolia. Annoin lahjan ja sain 2 tilalle;). En ole ennen viettänytkään joulua. Se oli mukavaa.

Edellinen