• maakf

vieroitusoireet

Voi kauhia millonkahan se mun uus telkkari saapuu tänne asti. On pahat vierotusoireet. Mulla on telkku oikeestaan aina auki. Etenkin silloin kun oon koneella. Nytkin kaipaan sitä. HALUAN MAINOKSIA JA HÖMPPÄÄ!! Yritin pienentää tuskaani katsomalla subin nettitvstä janice dickinsonia, mutta ei se paljoa auttanut=(. Pelkästään silloin kun olen pupuni kanssa en halua telkkaria tai tietokonetta tai mitään muutakaan häiritsemään. Mutta tämmöisinä yksinäisinä iltoina se on välttämättömyys!

Tilaamani the sims 2 saapui tänään ja se oli kauhea pettymys. En osannut enää lainkaan koukuttua siihen, niinkuin silloin joskus, kun en osannut muuta tehdäkään kuin pelata sitä. Tekis mieli heittää ikkunasta koko peli. Se oli ihan rajottunutki. Miksei miessimit voi käyttää naisten vaatteita. Kerta ne voi siinä meikata ja pannakki keskenään. Olisin halunnut tehdä kuuman tranen (anteeksi epäkorrekti sanavalintani) ja hottisgayboy pariskunnan=´´(.

Nolottaa ku oon niin nolo ku itken jotain telkkareita ja simssejä. Kylläpäs mulla onkin vakavia ongelmia elämässä.

2 kommenttia

Simsalabim Jim

12.9.2008 08:03

Tämä on varmasti ensimmäinen kerta elämässäni kun kuulen jonkun haluavan telkkarin mainosten takia :)

maakf

12.9.2008 18:02

Mainokset on kiinnostavia. Mulla tulee mietittyä et, millähän tavalla muhun yritetään tuossajatässä mainoksessa vaikuttamaan ja miten se yrittää jäädä mieleen. Jonku verran on alalta koulutusta, ehkä sen takia.